46

Помните ли танцьора Атанас Месечков? Съпругата му разказа играта

Стандартът му на живот значително се е вдигнал

Преди 7 години Атанас Месечков се ожени за заможната собственичка на лаборатории Кремена и оттогава животът му коренно се промени. Танцьорът и хореограф заряза медийните изяви и май вече няма нужда да работи.

Запознати издават, че Месечков слушал жена си за всичко, защото от нея зависело материалното му благосъстояние. В началото тя била много хлътнала и толерантна към него, но вече започналa да показва лютия си нрав. Даже често се случвало да го унижава на публични места, издават свидетели на свадите им. Атанас не си позволявал да й отвръща грубо, защото се притеснявал, че може да бъде зарязан. Стараел се да поддържа и външния си вид, за да покрива изискванията на съпругата си.

Съдейки по снимките на Месечков в социалната мрежа, някои заявяват, че си е присаждал коса. По време на пандемията той бе започнал да оплешивява, но сега перчемът му е гъст и буен. Най-вероятно танцьорът е посетил съседна Турция и се е погрижил за окосмяването по главата си.

Кремена има един развод зад гърба си, а Наско винаги е искал голямо семейство и ето че мечтата му се превърна в реалност. Освен малките Айлин и Давид, Кремена има още две две от първия си брак, но те са вече големи и живеят отделно, пише пише hotarena.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Zlatka

Zlatka

07.02.2023 | 22:28

Браво. Да продължава, да, си гледа, хубавата жена и деца.

Отговори
0 0
Не не помня

Не не помня

07.02.2023 | 10:57

Такива хора който даже не съм гледал в кое шоу са се подвизавали.

Отговори
3 0
Zlatka

Zlatka

07.02.2023 | 22:25

И какво ми е на човека.. Обича жена си и се грижи за, семейството си... Браво. Супер...тскива,мъже са рядкост...

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?