49

Помните ли скандалната Мариела Нордел? Съсипа "Ергенът" с тези думи

Скандално известната готвачка от "Мастър шеф" Мариела Нордел в типично свои стил помля риалити формата "Ергенът". Предаването получава голяма доза критика голяма част от хората искат свалянето му от ефир. 

Нордел е известна с хапливия си език и направи на нищо продуцентите, сценаристите и момичетата, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев. 

"Сценарият на Ергенът е доста тъп - нещо между розов роман за тийнейджърки, стари моми и индийски серЯл. Ще е много по-интересно за зрителя да се намали участието на сценаристите и действието да се развива естествено.

По-малко фокус върху тия захаросаните - Валерия (напомня ми на комсомолските секретари от наше време - много миловиднички, отличнички, а всъщност са студенокръвни гадове и кариеристки. Не се отличават с особена оригиналност, но системата работи в тяхна полза), Айлин (момичето е красиво, ама не много умно и натъртва с тва лиготене и мазнене), Поли (доста дразнеща с пискливия си глас и пресиленото, постоянно кикотене), Пам (това, че е дебела не я прави нито умна, нито смела, на моменти става досадна с нейното мърморене).

Старчетата от Мъпет шоу - Габи и Елисавета са добро попадение, но техните роли са ограничени до коментаторски. Аз бих им дала поле да се развихрят.

Можеше да вкарат и една-две украинки, циганки, и едно мулатче/негърче. Аз бих вмъкнала и едно-две гейчета, защото те са креативни, остроумни и страшно ревниви, а и така, като гледам Женята, нищо не се знае....

Водещият на шоуто защо се обръща към тях с "Дами", вместо с по-логичното "Кучки"?

Може да се предвиди къща на Евгени и там също да си кани кандидатките - да ги кара да му чистят и готвят, да му прибират чорапите и да му гладят ризите, да седят да го чакат да се прибере, щот в живота това си е част от кастинга за булка.

Аз бих поразнообразила 1-2 серии като замеся и свекървата в шоуто щото това си е фактор, а и да им стъжня живота масово на всички претендентки.

Щях също да им раздам някакви пари и да ги карам да правят седмичен бюджет - колко за храна, колко за режийни, за ваканция.... вместо да ги препитвам за любов в класната стая.

Може и да ги групирам по двойки за някоя задача, като сложа върли противтици заедно, защото в живота без компромис не става - на една жена й се налага постоянно да се съобразява с неканени роднини, неприятни колеги....

Въобще, повече реални задачи от живота и по-малко сладникаво-чалгарски ситуации. Но, предвид, че шоуто отдавна е заснето и свършило, тия препоръки остават за следващия сезон", пише в социалните мрежи Мариела Нордел.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Мони

Мони

23.03.2023 | 09:42

Нордел,виж се в огледалото и си замълчи. Сега трябва да отида куршум да ми леят. Аман от психопатия в тая държава.

Отговори
3 0
Лечител

Лечител

23.03.2023 | 09:39

Ало вестника! Защо отразявате същества които не ги слуша главата? Не сме длъжни да четем за бедни и болни душици! Засрамете се!

Отговори
3 0
Лоби

Лоби

23.03.2023 | 09:37

Аз матер шеф,съм гледал веднъж за 1 минута. Ергенът съм го гледал от липсата на голям брои качествени предавания. А иначе такива като теб жадни за внимание,мястото им е в психо-диспансера.

Отговори
2 0
Bambi

Bambi

23.03.2023 | 09:33

Още една болна като Диана Димитрова. Да си психично болен,вече модно състояние ли е в България? А този кашалот,защо не започне да пише сценарии? Прицакала някой дядка от запада и сега иска да прицака всичко около себе си. Виж се в огледалото и си мълчи.

Отговори
2 0
Пука ми

Пука ми

23.03.2023 | 07:54

На капата за тая и ергенът който гледа тая пом.ия . Който го интересува знае какво става в шоуто за луди селянки със силикон и така наречения ерген.

Отговори
5 0
Тв критик

Тв критик

23.03.2023 | 07:52

Не помня хора от предавания и формати който не гледам. Бг телевизия не гледам от много години.

Отговори
2 0
Веси

Веси

23.03.2023 | 05:01

Абсолютно точно казано.Занимават хората с глупости вместо да мислят как да изкарат Българите от тинята.

Отговори
8 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?