Следвайте ни

Помните ли Савина от "Антибиотика"? Събира пари за лечението на мъжа си

viber icon

Савина от женското трио "Антибиотика", нашумяло през 90-те, е изправена пред сериозно житейско изпитание.

Вече повече от 2 години съпругът на Сави - Никола се бори с терминален мозъчен тумор, етап 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три операции, последвани от химио и лъчетерапия, но за съжаление ракът е много агресивен и продължава да се връща. В момента се подлага на друго лечение, за което са необходими много средства, които да подпомогнат медицинските разходи, които изисква заболяването. Към момента са събрани 36 000 долара, но крайната цел е 100 000 долара. Всеки, който има възможност да направи дарение може да го направи на този линк: https://gofund.me/545cf981.

Десетки приятели и близки до семейството станаха съпричастни с нелеката ситуация и призоваха за помощ. "Когато любовта е по-силна от всичко. Малките жестове могат да променят света! Бъдете добротворци", написа колежката на Сави - Ирра. Ани и Силвия от "Антибиотика" също подкрепиха своята приятелка и дългогодишна спътница в кариерата, пише HotNews.bg

Савина и Никола са родители на прекрасна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е установило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави заминава на екскурзия зад Океана, но точно тогава среща случайно и Никола, с който са бивши съученици и така преоткриват любовта си години по-късно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?