Следвайте ни

Помните ли попфолк машината Снежина? Няма да повярвате как удари дъното

viber icon

Всички фенове на лекия жанр добре си спомнят нежната дуетна половинка от нашумелия през 90-те години попфолк тандем - Марко и Снежина, но едва ли биха си представили до какво положение го е докарала днес певицата.

"Обезверена съм от новото затваряне, което се готви. На ръба на оцеляването съм. Но не само аз. Всеки приятел и познат с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в цех за сандвичи при мои приятели. Вече месец съм там и се пренастройвам от досегашната нощна работа на труд през деня", споделя самата ретро звезда Снежина.

Тя работи две седмици в механа столичния квартал „Гевгелийски“ след отваряне на заведението в началото на март, когато научава, че катинарът на заведението ще хлопне заради новото разрастване на ковид кризата.

"Почти всички мои колеги са се хванали на друга работа. Много певици станаха брокери, помагат за счетоводството, 60% от колегите са таксиметрови шофьори. Никой не е отишъл да проси пари. Накъде да поемеш в такъв момент, като цял живот си се занимавал с музика",  разсъждава певицата.

Тя е категорична, че никога няма да се ваксинира. Дори ако ще е да не може да пътува никъде.

"Хващат ни за опитни мишки. Според мен ни заразяват по химичен начин. Това не е Божа работа. Имам много приятели и роднини в цял свят. Държавата ги е обезпечила по някакъв начин. Даже много българи са се върнали от Германия, Англия и други страни и тук получават тези помощи. У нас какво се получава? Възмутена съм, че отидоха Рут Колева, Ицо Хазарта Орлин Павлов да си искат пари.

Какво означава това, че трябва да се внасят данъци?, Аз съм работила винаги по заведения на върха на славата си. 15 години съм била в ресторант Кошарите. И никога не съм водена на трудов договор. Ами това, че имам девет албума, които са регистрирани в Министерство на културата! Какви права да търся? Хайде някой да стои една година без никакви ангажименти да видя как ще живее. Това е бич, просто банкрутираме“, разочарована е фолк легендата, пише "България днес".

 

Коментари (5)

Геноцид

Геноцид

18.03.2021 | 16:09

Тъпа ви била?! За кое е тъпа?! В България колко хора работиха без договори след '89 г. и се правиха на луди работодателите, и още се правят и им работим за без пари?! Плаща ли се у нас за безработица, а?! Но навън хората плащат. Защо има толкова сънародници в чужбина?!?!?! И затова ли ви е тъпа, а?! М@та ви мръсна!

Отговори
3 4
Име

Име

18.03.2021 | 15:36

Безочлива,нахална,нагла.

Отговори
4 2
Мимо

Мимо

18.03.2021 | 14:06

Ама с.ливо п.роста! Ще плащаш осигуровки и данъци като всички! Като не вадиш пари с пеене,отиваш и бачкаш някъде.Нямала пари дрън,дрън.

Отговори
13 2
Марко Тотев - не на кмета роднина, а който люби милата родина!

Марко Тотев - не на кмета роднина, а който люби милата родина!

18.03.2021 | 13:19

Ах, Снежина, ах Снежина, Кой те от старите албуми днес изрина?! Била пяла цял живот в Кошари, ама трудов договор не си извади! Кой албумите ти помни, кой ти плаща увисналите бомби? Що учителката баба Пепи, дето цял живот е озаптявала на децата бесовете, днес е пенсионерката презряна, дето чисти офиса ни отзарана? С какво си ти различна, та си тъй нахално неприлична?! До вчера пеела и тъпчила в пазвата със шепи, днес търчиш по сайтовете да се жалиш и ревете! Няма ваксина в днесКАШната медицина, дето да избави ни от тази простащина!

Отговори
17 2
Име

Име

18.03.2021 | 13:03

Много т_ъ_па жена!

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?