49

Помните ли певицата с най-голям бюст? Вторият й мъж призна как я ремонтира

"Предпочитам я като спътник в живота, отколкото като пациент. Фактът, че вече повече от 20 години сме заедно, показва, че съм направил своя избор в живота. А относно това какъв пациент е, ще призная, че никой не обича да оперира жена си. Още повече, че една жена винаги ще намери начин да скъса нервите на мъжа си, защото няма нужния респект към него като към лекар. Но нямам избор, тя ми е лице, трябва да изглежда страхотно и мисля, че изглежда страхотно за годинте си", споделя пластичният хирург доктор Николай Георгиев за съпругата си - певицата Елвира Георгиева.

Двамата се влюбват като лекар и пациент.  Той е пластичен хирург, а тя отишла в кабинета му за консултация. Тогава още била женена за първия си мъж, но се влюбила лудо в лекаря срещу себе си.

„Аз много обичах предишния си съпруг, той беше всичко за мен, но душата ми искаше да преживее нещо ново. Отидох при Ники като пациент и се влюбих, което вероятно е нормално след 17-годишен брак.

Осем години тримата криехме ситуацията. Ходих по участия с Влади, понякога Ники идваше с нас и никой не можеше да разбере какво става“, признава Елвира Георгиева.

Тя и Николай Георгиев категорично отричат приказките, че певицата отишла при него заради богатството му. И че връзката им започнала много бързо.

„Тогава изобщо не бях богат… В началото бях притеснен и дистанциран. Не можеш да си позволиш да скъсяваш дистанцията с пациент. Трябваше ми доста време, за да се убедя, че нещата са сериозни“, каза самият Георгиев, цитиран от Минаха години.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

14.06.2022 | 17:02

Сига....ету ква е истината: таз си е казала, устарявам вече, кой ша ма слуша как вия, я да барна тоз доктур, хем ша ма упъва вав кревата, хем ша упъва бръчки и ша слага силикон бизплатну на мене!чиста работа! Ни й знам рипиртоара на таз певица, ама ни сам чувал нейни песни пу свадби, кращенета и сюнети. Да ма прощавати, но не е ли нашиа гуру Кондю-не ми ги фалете другити. А...и Кичка будурова,умиргам за нейнити вечни хитове.

Отговори
1 1
От техен

От техен

14.06.2022 | 14:21

близък знам, че той и изневерява редовно, а тя е зависима от него, комплексирана на тема външен вид и много нещастна. Иначе играят на идеално семейство. Тъпо.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?