49
Следвайте ни

Помните ли Пепа Секса, която изпя "Синя прашка"? Няма да повярвате къде е днес СНИМКА

viber icon

Поп фолк певицата Пепа Петрова, известна от близкото минало с парчето си „Синя прашка”, проговори за живота си в чужбина пред Нова телевизия. Решила да заживее в Швейцария след смъртта на бащата на дъщеря си и се организирала само за две седмици. Трудно си намерила работа, но днес е доволна от новия живот и горда от дъщеря си, която освен че е студентка, работи и в банка. Връща се у нас по празниците, но не пее по купони, а само на приятелски сбирки.

За големия си хит „Синя прашка“ разказва, че през годините й е донесъл големи печалби. „Спечелих доста пари навремето. Никой не е разчитал на хонорари или на заплата, ние сме взимали „на черно“, понеже договори за певици нямаше. Бяхме от 13 до 15 човека оркестър и беше наистина жива музика.

Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лева на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили и продължавахме, и там пари… И ние не знаехме вече какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих. Години си ме храни и сега си ме храни. Където изляза винаги със „Синя прашка“ ми се радват. Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, но по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили за какво ли не“, спомня си звездата, цитирана от HotNews.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

bili

bili

09.01.2022 | 17:17

ПЕПИ е супер яка имам честа да я познавам невероятна жена поклон пред нея

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

09.01.2022 | 14:35

Пепа секса и синя прашка . Типично за чалгията . Тази е помнят само чалгарите . Аз нея помня тъпа чалгия не слушам . Това не е музика а ....... Следват много епитети за тази пародия .

Отговори
1 1
Бубу

Бубу

09.01.2022 | 14:29

Не я помня чалгия не слушам . А тази Атова име и заглавие на песен , може да се класира в сектор простотия и тъпотия .

Отговори
1 0
Леле_КУКУ_Плоедивчанин_ерхан

Леле_КУКУ_Плоедивчанин_ерхан

09.01.2022 | 13:03

Комунистите и неваксинираните изгониха елита на България!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?