46

Помните ли Крисия от "Ергенът"? Няма да повярвате къде работи днес

Ослепителната червенокоска Крисия Димитрова, която показа галантност и обноски в предаването „Ергенът“, пое по нов кариерен път.

Нежната певица не намери любовта на малкия екран с пианиста Евгени, но за сметка на това красавицата все още вярва в любовта и води сватби на другите влюбени. След като феновете разбраха за досега тайното й начинание, веднага започнаха да разпитват певицата за това какво се случва зад кулисите, пише Hotarena.net. Повече от три години се занимава с женитби Крисия. Певицата издаде колкото може за работата си като водеща на романтични събития пред почитателите си в мрежите. Тържествата на младоженците са изключително важен приоритет за фолкзвездата, като Крисия се подготвя много внимателно за това всичко да бъде точно така, както влюбените го искат. 

„Ще издам, че най-важното е да усетиш предпочитанията и визията на младоженците за тяхното тържество.“ Талантливата изпълнителка усилено работи и по изготвянето на сценария на всяко събитие, с който да ощастливи влюбените. „Това определя подхода и стилистиката на водене и създаване на сценария.“ Самата Криси добре познава себе си и споделя, че някои от най-важните качества за успешен водещ са добрите организационни умения, да имаш свой почерк и да даваш насоки и идеи. 

„Обожавам работата си като певица и сватбена водеща!!!“, подчерта Криси. Димитрова се качва на сцената едва на 16 години и оттогава не може да слезе от нея. Въпреки заетото си ежедневие като Пайнер сензация Криси винаги намира време за любимото си нещо - любовта.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?