49

Помните ли Елвира Георгиева - първата българка със силиконов бюст? Навърши 61

Един от секссимволите на късната соц естрада - изпълнителката на "Коминочистачът" Елвира Георгиева, чукна 61 години. Певицата от Смолян е известна колкото с таланта си, толкова и с факта, че е официално първата родна звезда със силиконови цици, с което безкрайно се гордее.

Ако съдим по последните снимки на изпълнителката, докторът е свършил отлична работа, защото гърдите на Елвира са като на абитуриентка. И няма как да е иначе, защото имплантите са дело на собствения й съпруг - известния пластичен хирург Николай Георгиев.

От доста време Георгиева се е отдала на семейния живот и рядко излиза на сцена. Все пак на 10 юли желаещите ще могат да я видят в Пловдив на голям концерт – турнето "Обич и Песен", където ще пее заедно с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина и Мими Иванова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
ами,

ами,

12.06.2023 | 19:50

И на младини и на старини винаги е била и е ужасно кичозна.С една единствена глупава песничка за коминочистача.

Отговори
1 0
То пък

То пък

11.06.2023 | 18:50

Една певица повечето от нашите стари поп певци не стават за нищо. Блуткава музика стил Франция и Италия . Песни ставащи за музикални инвалиди без никакъв вкус .

Отговори
1 0
Луда,

Луда,

11.06.2023 | 09:12

лигава, с много комплекси и огромни рога от мъжленцето си.

Отговори
3 0
Имигранти

Имигранти

10.06.2023 | 18:09

Тя е от Казанлък!

Отговори
2 0
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

10.06.2023 | 14:10

Николай Петков Ралчев се казвам(Лазещият под полицаите) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5 до старият пазар.Аз съм на 49 години и все още живея с майка ми и баща ми.Аз съм с обратна полова ориентация-обичам само мъже и правя любов само с мъже и аз съм жената във връзката! Аз си търся млад мъж,който да ме оправя яко и здраво и много.Предлагам да живее при мен,има място за всички.Аз много обичам полицаи и те ме подлудяват.Аз си мажа заднока ми с възелин и съм винаги готов за голямото приключение

Отговори
0 5
Поздравления!Много жени на нейната възраст биха мечтали да изглеждат

Поздравления!Много жени на нейната възраст биха мечтали да изглеждат

10.06.2023 | 13:49

Така завидно добре като нея!Тя винаги е била жена с вкус и естетически усет.Нежна и изящна!

Отговори
4 6

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?