46

Помните ли чалга ветеранката Сани? Няма да повярвате как се промени

Една от най-големите попфолк звезди от близкото минало Сани, която стана известна с хита „Ах, банана“, вече няма нищо общо с лекия жанр, а е магистър по икономика и от 15 години е маркетинг експерт на „Летище София“.

Някогашната чалга фурия отделя цялото си свободно време на дъщеря си Деа, която през април ще стане на 12 г. Когато заедно с приятелката си и колежка Ина („Зелено, зелено“) се местят да живеят в София, вече подписали продуцентските си договори с „Ара“, Сани постепенно започва да носи една по една, през годините, картини, рисувани от баща й, художника Петьр Панов. „Едно от първите неща, които сложих на стената още в първия апартамент, който наех самостоятелно, беше негов акварел.“ Сега в просторното й жилище могат да бъдат видени доста негови творби, включително дърворезби.

„Татко вече е възрастен и не рисува, но ми е подарил много негови неща, които обожавам! Закачени са из целия ми апартамент, някои са прибрани и предстои да бъдат рамкирани, а след това да им намеря подобаващо място... Общо са може би към тридесет“, уточнява с гордост.

От времената на фолкаджийската си слава Наталия, както е рожденото й име, пази някои спомени от обичта на многобройните си фенове плюшени играчки заедно със стотици картички. Всичко това е прибрано надлежно в дома й в Кюстендил заедно с музикалните й награди: „Не се връщам към тези неща, защото това вече е затворена страница за мен“. Тяхното място са заели други плюшени играчки тези на щерка й. „Подарявани са й и с повод, и без повод, но аз също много ги харесвам“, разказва ретро звездата. И издава, че особено си пада по много големите „плюшковци“, защото може да се гyшкат и да се използват вместо възглавници, пише „България Днес“.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Да, бе

Да, бе

12.04.2022 | 16:04

Ама сте пропуснали основни факти - ЗАЩО работи на летището и КОЙ е бащата на дъщеря й. Така написано, излиза, че е една умна и работеща жена. Да, ама , не. Иначе, "банана" го хвана.

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

11.04.2022 | 18:28

Не я помня така глупост не слушам. А като видях заглавието на песента ми стана ясно защо някой харесват тази музика .Елементарна музика за елементарни необразовани хора .

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?