Следвайте ни

Помните ли Бате Енчо? Вижте го къде е сега

viber icon

Любимецът на малчуганите Бате Енчо остана без работа заради кризата с коронавируса.

"В тези времена никой не прави детски тържества и логично не получавам покани. Но мога да работя и друго - ако някой търси шлосер, нека ми се обади. В училище имах шестица по шлосерство и съм много добър! Ще режа арматури, ако се налага. Мога и като охрана на обект да работя - срамен труд няма. Като някои пенсионери ще си облека една униформа и ще се подпирам по цял ден", заяви пред "България Днес" актьорът, като признава, че в момента си стои вкъщи и прекарва времето си в гледане на документални филми.

Доскоро Бате Енчо работеше и в детски увеселителен парк в столицата, но заради пандемията и той затвори врати. Енчо Данаилов, както е цялото име на русенския артист, признава, че не мисли за датата 21 декември, когато се очаква мерките да бъдат разхлабени и някои от обектите отново да заработят. "Няма смисъл да се ядосваме. Шопите са го казали: "Оти да се косиме, като че мине". Аз съм от Русе и там следваме повелята на власите, че може да се удавим в края на Дунава. Затова и не възлагам надежди на тази дата, за да не се удавим накрая", добави с усмивка 63-годишният любимец на малчуганите.

Бате Енчо сподели още, че откакто си стои по-продължително вкъщи, са се отключили болежки в краката му. "Сигурно стана, защото спрях да танцувам. Като го правех, нямах никакви проблеми. Някои хора ги болят от танци, а мен от стоене", шегува се сам със себе си актьорът.

"Болестта е страшна, но всяка зима хората кихат и кашлят, така че и това сме го виждали", завърши Бате Енчо, който е категоричен, че каквото и да се случва, няма да губи усмивката си и чувството си за хумор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?