49

Помните ли Бате Енчо? Дъщеря му го съсипа с тази постъпка

Колоритният водещ, любимец на малки и големи, преживя страшно неудобство заради наследницата си

Дъщерята на Бате Енчо е напът да стане по-известна от самия него. Тя атакува новото музикално шоу "Звездите в нас", където впечатли журито и те я пуснаха да продължи напред. 

Нейното име е Ева Данаилова и е на 32 години, живее в Пловдив. Актриса е и занимава с театрална режисура, дублажи на филми, театрални курсове на деца. Но досега не се е появявала под светлините на прожекторите. А е трябвало, тъй като веднага прикова вниманието. 

„За мен театърът и изкуството са мисия, чрез която мога да влияя на хората да стават по-добри. Темите, които разгръщаме в едно представление, всъщност могат да променят света към по-добро“, сподели Ева за любовта си към театъра.

 Ева се яви в един от петте отбора, които се бореха да продължат напред в състезанието, и определено успя да събере погледите върху себе си със своята артистичност и уникално изпълнение.

„Избрах да имитирам тази поп икона, защото съм израснала под влиянието на нейната музика. Когато съм ѝ се подигравала и съм я имитирала като по-малка, не съм осъзнавала всъщност каква сила има тя в себе си. Влизайки в този образ, искам да предизвикам себе си да бъда по-смела.“, обяснява Ева избора да влезе в обувките на Бритни Спиърс. 

Самият бате Енчо пък беше в публиката и не спря да ръкопляска на дъщеря си, а след края на песента коментира: „Радвам се, че детето се представи добре. Много ми хареса изпълнението ѝ!“

„Радвам се да видя сестра си най-накрая по деколте!“, пошегува се и самата сестра на Ева, която също беше в публиката. „Ние репетирахме доста - от деца репетираме за това изпълнение.“

Изпълнението на Ева и нейните две съотборнички впечатлиха Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони, които им дадоха зелена светлина да продължат напред в шоуто за имитации, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Помня

Помня

12.10.2022 | 17:48

Каква тъпотия водеше и как се лензеше като някой не видял .

Отговори
3 0
???

???

12.10.2022 | 16:29

Що за идиотски заглавия! С какво го е съсипала?

Отговори
10 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?