49

Помните ли Албена Вулева? Тежка забрана ѝ провали лятото

Скандалната водеща от близкото минало Албена Вулева няма да може да се наслади пълноценно на лятото. Блондинката е получила забрана да се пече под жаркото слънце, а дори трябва да се крие от него. Лекари са препоръчали на бившата сигнално жълта водеща максимално да стои на сянка, защото има кожа, склонна към избиване на петна и бенки, което може да създаде сериозни рискове за здравето ѝ, пише Флагман.

Деколтето на бившата водеща на „Сигнално жълто” вече е покрито с множество от тях, което е причина тя все пак да послуша експертите. На плажа Вулева е на сянка, под чадър или с шапка и се маже усърдно със защитен крем с висок фактор. Бившата тв водеща в момента се е отдала на плажен релакс в Кипър, но не пропуска да „захапе” недоброжелателите си с изказвания, които класифицират обикновените плажове като „компот от хора”. Албена се жали и че дискотеките затваряли твърде рано.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тя…

Тя…

05.08.2022 | 19:48

Нали смени вярата.На каква се правеше там,увита с фереджета..Явно фереджето й отива.Увита с чаршафите да ходи..като всички типични мюсюлманки.За какво й е слънце,няма тен за тия с джамиите..

Отговори
2 0
Бекъм

Бекъм

05.08.2022 | 18:10

То за вампирите е забранено слънцето . А тази кога я извадиха от нафталина.

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?