1939

Помните ли адреналинката Ени? Няма да повярвате къде е тя сега СНИМКА

Помните ли красавицата Ени, която бе от първите адреналинки в „Господари на ефира“? За разлика от други нейни колежки, които бързо залязоха, Ени постига успех след успех.

„Диско Кити съм, моята мечта се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми от анимационни герои – аниме, комикси, тв и видеоигри) клуб в Ню Йорк. С това сбъднах една своя мечта.“ Това сподели през България Днес момичето, което си пие кафето си с Ал Пачино и Елън Бърнстейн – Евгения Радилова.

Ени вече е успешна млада дама, която вечер танцува с огън, а през деня е от преподавателите в холивудско студио заедно с Ал Пачино и Елън Бърнстейн в The Actors Studio.

В студиото нашенката се сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс. Благодарение на членството в него Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали като „Закон и ред“, „Високо напрежение“, а тази година и в лентата „ФБР“.

„Преподавам на деца и възрастни. Режисирам филми и клипове, дори мога да се похваля с международни награди“, казва с усмивка Ени. За новия си проект, в който е дискокотенце, тя мечтае повече от пет години.

„Накрая включих как се боря с огъня, танцувам и пресъздавам част от филма. Хората тук полудяват по идеята“, кефи се Ени.  

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Хапчето

Хапчето

16.08.2022 | 15:55

Защо трябва да я помним . Който гледа простотия може да е помни. Никой не се интересува от някакви си там от реквизита .

Отговори
1 0
Къдравел

Къдравел

16.08.2022 | 03:44

Където ще да е кой помни някакви си там притурки от едно задръстено предаване .

Отговори
3 0
Годзила

Годзила

16.08.2022 | 01:16

Каква е тази адреналинка и защо се пише за нея аз телевизия не гледам от 15 години . И не се интересувам от разни измислени звезди

Отговори
4 0
Тръъъц

Тръъъц

16.08.2022 | 00:29

Нито я помня нито искам да я знам .

Отговори
4 0
ХИКМЕТ

ХИКМЕТ

15.08.2022 | 21:58

Надува вувузелата на църен нигер!

Отговори
7 3

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?