46

Полудяват без причина: Мъжете от тези зодии са най-ревнивите

Ревността в умерени количества може дори да е полезна в една връзка. Но както всяко нещо, тя трябва да е в съответните допустими граници. Прекалената ревност може да създаде проблеми между партньорите и дори да доведе до край на връзката, пише iwoman.bg. А ето и кои са най-ревнивите мъже, според зодиакалния им знак:

Лъв

Няма какво да крием, Лъвът си обича безумно силно, понякога дори любовта му идва малко в повече. При него страстта е неудържима, което понякога може да има обратен ефект. Лъвът винаги иска неговото да си е само негово, затова ревността при него е нещо нормално. Често, обаче, той минава всякакви граници и това може да доведе до край на отношенията с партньорката му.

Телец

Въпреки че Телците изглеждат много спокойни и уравновесени хора, ако нещо не стане както той си го е представял - избухва. Може да полудее от ревност, ако забележи дори безобиден флирт. И въпреки че в обичайната си форма е спокоен и мирен човек, не може да контролира яда си, когато става въпрос за ревност.

Рак

Раците обичат семейната хармония и няма нищо по-важно за тях от любовта. Те също така държат на сигурността и стабилността, защото не могат да живеят в съмнение. Мъжът Рак ще направи всичко, за да бъде напълно убеден, че партньорката му е вярна. Лошото е, че доста често прибягват до крайности и могат дори да следят жената до себе си, за да са сигурни, че тя им е вярна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?