1553

Полудя ли? Меган Фокс не харесва тялото си

Сигурно единственият човек на света, който не харесва тялото на Меган Фокс, е ...Меган Факс. Сексапилната актриса призна, че не обича как изглежда.

В скорошно интервю брюнетката сподели: "Имам дисморфия, никога не се виждам така, както ме виждат другите“. Оказва се, че тя никога в живота си не е имала момент, в който да обича тялото си, пише "Лейдизоун".

"Можем да погледнем някого и да си помислим, че този ​​човек е много красив и животът му сигурно е много лесен. Но същите тези хора най-вероятно не мислят така за себе си”.

Състоянието на Меган Фокс се нарича дисморфия. Нарича се още и Синдром на изкривеното огледало. телесната дисморфия е често срещано психично заболяване, при което хората са обсебени от тялото си, а фокусът им е върху дефекти във външния вид. Това постоянно пречи на ежедневието им.

През феруари Меган Фокс и музикантът Машин Гън Кели решиха да сложат край на любовната си история, като развалиха годежа си.  Като основна причина за раздялата им бе посочена изневяра от негова страна с гореща блондинка от групата на музиканта.
 Раздялата на популярната двойка беше загатната за първи път в социалните медии, където Меган изтри техни снимки заедно, след което сподели снимка с надпис: „Мога да усетя неуважението/в дъха ти“.
 
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тя си е

Тя си е

19.05.2023 | 07:44

луда, но в друг смисъл.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?