71

Полина полудя от ревност! Вижте какво разкри Есмер за Благой Георгиев

Благой Георгиев все пак не може да бъде забравен от нито една жена, през чийто живот е преминал

Първата съпруга на Благой Георгиев - Есмер Омерова, разказа изненадващо за лукса, в който живеела с него и бе категорична, че му е простила, пише Hotnews.bg.

В разговор с фенове, който вече не е достъпен в инстаграм, рускинята си спомни за годежа в Дубай с нашенеца. Той бил наел хеликоптер, с който двамата летели над пустинята. На земята било изписано: "Ще се омъжиш ли за мен?", а след като слезли, татарката получила невероятен букет. Двамата били отседнали в шикозен хотел. Благой помолил Есмер да се омъжи за него още на втората им среща и братът и бащата на Омерова били категорично против.


 
Най-романтично било получаването на пръстена, който донесъл делфин. Влюбените отишли на частно шоу с животните, а при гмуркането си едното донесло ринг, на който висяла кутайска с годежен пръстен. Двамата изкараха заедно две години и половина, а с днешна дата Есмер твърди, че му е простила и е щастлива, че го е срещнала, защото има син от него.
 
Доскоро Есмер обвиняваше последователите си, че я занимават с футболиста, който отдавна била изтрила от живота си. Явно, за да привлече вниманието към профила си в инстаграм, тя смени тактиката и подборно разказа за Георгиев, който нарече "перфектен манипулатор".
 
 Есмер твърди, че е простила на нашенеца, след като започнала да се занимава с психология, за която непрекъснато говори.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?