4232

Поли на Джизъса избухна в мрежата: Това са долни лъжи!

Поли бе категорична, че това са спекулации и грозни лъжи

„Не искам да ме свързват с Благо и за секунда! Не съм го виждала от развода!“

Това каза бившата съпруга на Благой Георгиев-Джизъса - Поли, пред „България Днес“ по повод слуховете, които се появиха напоследък, че Джизъса и бившата му жена тайно са се събрали.

Уж грандиозно разкритие за скритата любов между Поли и настоящата половинка на Ивана Главчева гръмна в някои сайтове, чиито източници твърдят, че Джизъса и бившата му са възобновили тайно отношенията си преди повече от половин година. Ексфутболистът върти щерката на Ванко 1 и Поли в паралелна връзка, за която Ивана и новият на Поли -Петър, са в неведение, твърдят различни издания.

Поли бе категорична, че това са спекулации и грозни лъжи.

„С Благо имаме еднакви суитшърти. Аз обичам да нося мъжки, широки дрехи вкъщи. Пуснах си снимка с този суитшърт и бях сигурна, че ще напишат някоя измишльотина. Не искам да виждам Благой и да е в живота ми дори и за секунда“, споделя красавицата.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на пищна церемония. През април 2023 година обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибско море, докато участва в култовото шоу „Сървайвър“, което в последствие спечели. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, за да обсъдят ситуацията. В крайна сметка подписаха развода си в Софийския районен съд, а на него Благой се появи с новата си изгора Ивана - щерката на Ванко 1.

„С Благо не се разбирахме още отпреди да замине за „Сървайвър“. Никога не бяхме на едно мнение. Той искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод“ - каза Поли малко преди раздялата си с Благой.

Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко между известната двойка е цветя и рози, но се оказа, че нещата не са точно такива. Дано този път Полина да е намерила истинската любов в лицето на Петър, който държи известен и луксозен бар в центъра на Варна, докъдето Поли ходи, когато има възможност, за да бъде с любимия си, пише hotarena.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?