71

Пожар в мрежата: Не е за вярване какво призна Дони за Нети СНИМКА

Дони прикова вниманието в социалните мрежи с едно признание, което прави тези дни за съпругата си Нети, което нямаше как да не предизвика реакциите.

Въпреки че са двойка от вече над 20 години, оказва се, че дори този период не е достатъчен за Дони, за да разбере нещо много съществено за жена си Нети. Нещо, което не се поколеба да сподели и публично.

Известно е, че Нети, която се занимава и с музика, и с актьорство, още преди години бе по-инициативната страна във връзката им, предлагайки брак на Дони пред всички на микрофон - по-точно на 27 март 2001 г. по време на церемония по раздаване на театрални награди.

Оказва се, че и до ден-днешен Нети продължава да изненадва съпруга си със своята дълбочина и таланти. Преди броени часове Дони сподели снимки от последния моноспектакъл на половинката си и написа нещо много любопитно:

"От 23 години живеем заедно и след снощи си казах, че всъщност не съм те познавал в такива дълбини, които извади в моноспектакъла "Глас"! Възхитен и очарован съм, мила моя!", пише Дони в Инстаграм профила си.

Припомняме, че 48-годишната Нети и 56-годишният Дони се ожениха през 2001 година, а 10 години по-късно – на 28 март 2011 г., се роди дъщеря им Лилия, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Петко

Петко

16.03.2024 | 12:00

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст!// Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/menn

Отговори
0 1
По колко пъти

По колко пъти

16.03.2024 | 09:03

Едно и също .

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?