71

Пожар в Би Ти Ви! Зрителите бесни, искат си Деси! Кой сяда в стола й?

И любимата водеща ли ще отлети след Сашо Кадиев, по който вече зрителите тъгуват, след като Петър Дочев представи заместничката й в ефир

 

Зрителите възроптаха! И нападнаха много лошо водеща наша телевизия.

"Върнете Деси", "Объркахте всичко", "Няма да ви гледаме", Нищо не е вече, както преди! /Стара любовна песен!,  "Къде е Деси? Кажете истината".

Това са част от коментарите, след като изненадващо днес дългогодишната водеща на "Преди обед"  по bTV не се появи в ефир.

Официално бе съобщено, че тя има здравословен проблем, но зрителите са недоверчиви, пише standantnews.com.

Особено чувствителни са, тъй като наскоро от предаването "отлетя" Сашо Кадиев и колкото и да го критикуваха постоянно, сякаш взе да им липсва.

Така днес Петър Дочев представи заместничката на Деси Стоянова, а дали няма да е и за постоянно?

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Булдозер

Булдозер

08.11.2023 | 11:32

От къде разбрахте ,че са ревнали някой маниак на бТВ е писал в мрежата . Чак пък толкова да се вманиячиш по някава водеща . Даже и да съм в къщи не ги гледам , предпочитам нещо полезно да гледам , или книга да прочета , музика , някой филм. Има къде по интересни предавания по тв или радио .

Отговори
2 0
Голям Смях

Голям Смях

08.11.2023 | 07:57

Местя за тая ташаци и мебели и за заблудените зрители на най противната телевизия след нова и БНТ и други подобни. Зрителите били бесни . На запад водещи правят шоу с години и после спират и никой не е бесен , Ако я закрият тази тв или и сменят името какво , зрителите ще се пообъркат от ужас.

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

08.11.2023 | 07:53

Голям смях кой зрители са бесни . Кой го гледа това . Повечето хора са на работа . Ако почиват повечето който познавам предпочитат да гледат ю филм или музика .Книга и някой научен или документален филм. Някви ревнали ,че тази е няма .

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?