2374

"Поискайте си "Шанел": Виктория от "Ергенът" съветва жените как се печели мъж

Рускинята Виктория Капитонова отново набира популярност и фенове в социалните мрежи след шока, който преживя от затварянето на профилите й. Вече по-смирена и улегнала изглежда тя, набляга най-вече на съвети от различно естество. Идни такива топ съвети са по отношение на това, как да спечелим един мъж, пише vihrogon.bg.

"Бъдете себе си, не опитвайте да бъдете фалшиви, да преигравате, защото рано или късно това ще излезе наяве. Второ – грижете се за себе си, защото първоначално мъжът ще бъде привлечен от външния вид. Огледайте се дали ноктите са добре, чиста коса, свежо лице и, естествено, чисти и изгладени дрехи.

Бъдете благодарни и за най-малките неща, защото думата „благодаря“ е най-силната. Не се притеснявайте да си казвате желанията, ако ви се иска „Ролекс“ или пък „Шанел“ кажете му, може да има възможности и да ви ги подари."

Както видяхме в романтичното риалити „Ергенът“,тези свои съвети следва и самата Виктория.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Хаха

Хаха

28.07.2022 | 09:06

Тази която участва в шоу за да си хване ерген дава съвети майтап и то голям.

Отговори
1 0
Грозен бобър

Грозен бобър

26.07.2022 | 23:35

дава акъл.

Отговори
2 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

26.07.2022 | 16:54

Ба.х.т.и простата мума дет е тази- пуискайти си "Шанел", ами аку мажат е приготвил паре за ламбуржини, дали няма да се минат тез жини, дето искат парфюм, а? Пък и не секи маж иска да копова парфуми и часовници-щот ний мажете ни сме слепи и глухи и виднага разбирами що за шафра.н.тиа е утстреща. Смятайти каква gold digger е таз капитанова или каквато там са придставлява.

Отговори
4 0
Мимето

Мимето

26.07.2022 | 16:16

За тая духи "Красная Москва" и е прекалено скъп подарък

Отговори
4 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?