Следвайте ни

Погребете ги в сърцето си! Мъжете от тези 3 зодии не стават за семейство

viber icon

Не всеки желае да живее с любим човек, заобиколен от деца. Астролозите считат, че има няколко зодии, които не са много нетърпеливи да имат деца и семейство.

Стрелец

Ако момиче се влюби в Стрелец, то тя определено е голяма късметлийка. Той никога няма да й омръзна, а връзката им ще е много динамична.

Стрелците често изненадват половинките си и напомнят за чувствата си. Един ден обаче ще подемете разговор за създаване на семейство. В крайна сметка с такъв надежден партньор изглежда логично пристъпването към такова действие.

Момичето обаче може да се сблъска с пълен отказ. Стрелците обичат да прекарват времето си емоционално и дълго време пазят спомените за преживяванията си. Той просто не може да си представи да стои с децата на детската площадка по цял ден. 

Само много силни чувства може да го накарат да промени принципите си. 

Водолеите

Ако Стрелците са надеждни партньори, то Водолеите са истински авантюристи.

Те обичат свободата си и ценят творческата си природа. Дори и да са обвързани, те настояват за свободата си. Ще им е много трудно да се адаптират към ролята на бащи, защото им е трудно да си представят себе си обременени от нещо. 

Все пак има някои хора, които са изключение и прекарването на време със семейството и децата е удоволствие за него. Творческата му природа обаче няма да понесе рутината и ще внесе много творчество и разчупеност в ежедневието. 

Козирози

Всеки знак си има приоритети. За Козирозите това е кариерата и непрекъснатото самоусъвършенстване. 

Важно е мъжете, които са родени под този знак, да се чувстват успешни и добре реализирали се. Те няма да се чувстват удовлетворени, ако не постигат целите си. 

Ако един Козирог обаче се чувства уверен в себе си и знае, че може да осигури нужния стандарт на живот на едно дете, ще гледа на създаването на семейство като ново предизвикателство, в което си струва да се впусне, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?