49

Подмолни удари в "Игри на волята": Джаферович и Ралица Паскалева се хванаха за гушите

Жени Джаферович е на нож с водещата на ,,Игри на волята" Ралица Паскалева, шушука се в светските среди. Враждата между двете лъсна и в шоуто, макар че никой към момента не може да си обясни причините за нея. Възможно е в основата и да има мъж, а може и двете дами просто да не се понасят, без самите те да знаят защо, пише в."Уикенд"

Риалитито на NOVA е второто от подобен тип, в което жени Джаферович блесва на малкия екран. Тя бе участничка и в третия сезон на „Сървайвър" преди цели 14 години. Тогава все още не беше омъжена и се казваше Евгения Ангелова. Във визитката си, която и до днес може да се открие в интернет, тя се представя като плувкиня и се хвали, че има 78 медала.

 
Сега в „Игри на волята" бившата сървайвърка споменава сред интересите си рисуването, полимерната глина, грима, филмите и сериалите, но не и плуването. На много зрители им прави впечатление, че в състезанията, в които е включено плуване, тя не се представя като медалистка в този спорт. Явно отдавна е изгубила тренинг.

Не е изгубила обаче навика си да се хвали, с който правеше впечатление още в “Сървайвър". Това вбеси Ралица Паскалева и водещата не скри раздразнението си. В едно от състезанията отборът на Жени спечели след тежка битка. Водещите отдадоха основните заслуги за това на двама от мъжете - Филип и Валери. Жени обаче се опита да си припише заслугите, обяснявайки победата с предимство, което беше спечелила за отбора си преди битката.

"Да ти кажа, това предимство отдавна го загубихте", не се стърпя да я отреже Ралица Паскалева. Според запознати актрисата едва понася бившата плувкиня и не успява да скрие това пред камерите. Никой не знае каква е причината за враждата между Ралица и Жени. Някои смятат, че е възможно в миналото да са делили мъж. Жени е бивша спортистка и не е изключено да е имала флирт с мъжа на Ралица - Теодор Салпаров, който е волейболист. Това обаче са само предположения. Напълно е възможно между Салпаров и Евгения никога да не имало нищо, а Ралица просто да не харесва Джаферович без каквото и да е обективно основание.

Подобни негативни чувства споделят огромната част от зрителите на „Игри на волята", макар че никога не са виждали на живо Жени, камо ли да имат повод да я мразят. Въпреки това обаче в момента тя е най-мразената участничка в шоуто.

"Джаферович работи в Нова телевизия и е толкова явно, че е толерирана. Не трябваше да се допуска това. Аз като зрител не желая непрекъснато да слушам нейните коментари и оценки. Тя е нехаресвана и неприятна на повечето зрители и е разбираемо", коментира фенка на шоуто на официалната му страница във Фейсбук.

"Усещам я злобна и интриги ще плете", смята друг зрител.

Според масовото мнение Жени е интригантка, която манипулира другите така, че да подсигурят пътя ѝ към победата. Самата Тя обаче не мисли така за себе си. Нейното мнение е, че коалициите в отборите се градят на базата на лични симпатии, в което няма лошо.

 

 

 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
LeoTigre

LeoTigre

22.09.2022 | 17:46

Тая Джаферович е злобна и отвратителна жена! Трябва да бъде наритана от игрите!

Отговори
1 0
Алито от София

Алито от София

20.09.2022 | 16:38

Ах машалла Жени, много добър мотор имаш, а интрига няма ли на екрана, няма да са там, а и много хора за това гледат тези формати

Отговори
0 0
Лина

Лина

19.09.2022 | 12:22

Джаферович е еднакво уродлива както външно, така и вътрешно- грозно лице, безформено тяло, зъл и завистлив характер.

Отговори
10 0
Разочарована

Разочарована

18.09.2022 | 13:13

Марица,какво сте се хванали за Джаферович.През ден ни пускате статия колко хората я мразели,сега включихте и Ралица.Ставате смешни,няма ли с друго какво да запълвате страницата си.Смешници

Отговори
6 8
Вики

Вики

18.09.2022 | 12:32

Неприятна жена е Джаферович.

Отговори
28 1
Богомолка

Богомолка

18.09.2022 | 12:04

Каквото каже сценариста това правят . Иначе кой ще гледа тези никой.

Отговори
18 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?