46

Подмолни номера: Известен водещ мъти водата на Цветанка Ризова

Емблематичната водеща си пати от поредната рокада в ефира

„Семейни войни” занапред ще свалят рейтинга на следобедните новини на Би Ти Ви и предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице”. От Нова тв върнаха шоуто в ефира си с нов сезон и нов начален час. То вече върви от пет следобед, за да обира зрителите, на които им е писнало от тежки теми в родния ефир. 

Куиз шоуто, което не се печели със знания, а с налучкване какво си мислят 100 непознати за участниците българи, беше извън борда през миналия тв сезон, но от Нова решиха да му дадат шанс да блесне отново. Заради другото куиз шоу в програмата – „Голямото преследване” с Ники Кънчев, се наложи да се търси нов начален час за „Семейни войни”. От телевизията проявиха въображение. Вместо да го бутнат да гърба на друго забавно шоу, излъчвано от конкурентите от Би Ти Ви, те решиха да направят точно обратното. Сложиха веселото предаване на гърба на Цветанка Ризова и следобедните новини от 5 часа.

„Семейни войни” търпи много критики като шоу, в което участниците няма как да блеснат с качества и интелект. В същото време обаче предаването има и много поддръжници. Това са хората, които включват телевизорите като фон за други свои дейности, или просто искат да се разтоварят с неангажиращи програми. Те със сигурност не се радват на криминалните хроники в новините, нито на информацията за политически кризи или войни, а Цветанка Ризова едва ли им е интересна. Именно на тях залага Нова тв, предлагайки алтернатива на сериозните теми при конкурентите от Би Ти Ви.

За шоуто не са предвидени никакви промени. То си остава същото, както досега, запазвайки и регламента, и водещия си Цветомир Иванов. Предаването е изкарало цели 17 сезона в ефира на Нова тв. Тръгва за първи път през 2002-а с водещ Дидо Мачев. Свалено е от програмата три години по-късно, а се завръща през 2016-а с Цветомир Иванов. Началният час на излъчване беше 6 вечерта. Миналата есен телевизията го смени с „Голямото преследване”, което трябва да се конкурира със „Стани богат” по Би Ти Ви. Явно обаче е взето решение да се търси място в програмата и за двете предавания, а решението е било „Семейни войни” да „подгрее” Ники Кънчев, минавайки в 17 часа. Предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице” е „по-младо”. То се излъчва по Би Ти Ви от 2012 г. насам, припомня Хотарена.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Свети Марко Тотев

Свети Марко Тотев

25.01.2023 | 11:41

Цветанка отпочна да задава много неудобни въпроси на уважавани наши топ-тъп политици. Моята воля е да бъде сменена със трио Софи Маринова,Слави Трифонов и Азис за да стане телевизията баш българска.

Отговори
1 0
Сия

Сия

23.01.2023 | 17:53

Другари! Не става с промяна на часовете! Писна ни и от Цветана и от глупавите предавания! Дайте нещо ново и смислено !

Отговори
12 4
ами,

ами,

23.01.2023 | 15:23

„Семейни войни”е глуповато предаване,с глуповат водещ,елементарни участници и 100 простовати анонимници.

Отговори
26 1
Мери

Мери

23.01.2023 | 15:11

Писна ни от цветанка

Отговори
14 6
Тв критик

Тв критик

23.01.2023 | 10:57

Че това не става за гледане попитахме 100 човека , това го повтарят по 100 пъти.

Отговори
29 1
Те са си виновни

Те са си виновни

23.01.2023 | 10:06

Самата тя си е виновна. Вече много хора сме възмутени от поведението й на журналист и не го гледаме. По нейния път върви и Георги Любенов, пускаме го само да гледаме проф.Стоянович.

Отговори
30 4
Семейни "специални военни операции"

Семейни "специални военни операции"

23.01.2023 | 09:43

Е еб@ти тъпото предаване, но нищо чудно точно и затова да има висок рейтинг!

Отговори
30 4

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?