3906

Подмладен и секси: Филип Киркоров стана Супермен, фенките не могат да го познаят

Певец се е повлиял по най-новата мания сред мъжете с пари и си е сложил импланти, имитиращи плочки на корема

Роденият във Варна Филип Киркоров, си сложи импланти, имитиращи плочки на корема. Това е най-новата мания сред мъжете с пари, които отчаяно искат да изглеждат като цар Леонид от филма „300”, но пък по една или друга причина не спортуват.

Киркоров демонстрира новата си „придобивка” в социалните мрежи, където от няколко месеца превърнатият в инфлуенсър певец не спира да се хвали с изкуствената си визия.

 

 Киркоров вече има плочки на корема

 

Процедурата по имплантирането на плочки изобщо не е евтина. Според запознати цените варират между 10 и 20 хиляди евро, а операциите се извършват на много места, но най-близко до България – в съседна Турция.

55-годишният Киркоров обаче изглежда не е платил нищо за „разкрасяването”, тъй като не спира да хвали лекарят, извършил процедурата. Това провокира мнозина да сметнат, че певецът се е подложил на операцията с рекламни цели и вероятно консумативите и труда са били заплатени от самия майстор на скалпела – хирурга Тимур Хайдаров.

"Благодарение на Тимур съм в отлична форма. Днес вече е "неприлично" човек да няма свой пластичен хирург, фризьор или треньор. Аз си имам първото. Аз съм най-доброто създание на Тимур. Най-доброто му творение", уточнява роденият във Варна певец. И допълва: „Няма нищо срамно в това човек да иска да изглежда добре”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Томоцеускакатити

Томоцеускакатити

24.03.2023 | 13:51

Да си присади и /......../ с плочки, а също и малко мозък в празната глава! А думата, която Ви дразни, е общоприет медицински термин, МАРИЦА!

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?