49

Подло предателство: Ивайло Захариев проговори за развода си

„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”, заяви актьорът. И допълни: „Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”.

„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, подчерта звездата от "Под прикритие".

Според него бракът му с Миряна е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга.

„Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден, Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”, сподели актьорът. 

През септември 2021 г. актьорът, чиято звезда изгря с главната роля в  криминалния сериал “Под прикритие”, се ожени за приятелката си Станислава Славчева като по филмите. Сложи стилен смокинг и папийонка, качи се на кабриолет и отиде да вземе булката си.

Със Станислава имат деца от предишните си връзки - Ивайло Захариев е с двама синове от първия си брак, а тя - с дъщеря. Момчетата на актьора - Филип и Дамян, са ученици във втори и трети клас, а Никол на Стани е на 6 години и половина. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Майка

Майка

15.01.2023 | 18:43

дебелата леля е изгубила много. жалко за децата които сега ще страдат заради нея

Отговори
0 0
Кефа го гони

Кефа го гони

15.01.2023 | 17:48

Тоя не ходеше ли да чука теме у една чиййфутска секта Що меси Бог богохулника Врекал се е във нещо свято Семейството И после кефа на неговата религия Кефа бе Кефа ги гони

Отговори
0 0
Ева

Ева

15.01.2023 | 16:48

Абе не е лесно да не си искан. Мога да си представя какво му е на този снажен младеж. сега поне изглежда по-щастлив

Отговори
1 1
всичко

всичко

15.01.2023 | 13:41

така така. най-после истината. отървал се е поне!

Отговори
2 3
Абе

Абе

15.01.2023 | 13:33

Може да си измисля оправдания всякакви, но не му вярвам. Допускал, пък тя, бившата му жена имала очаквания и т. н. дрънканици и бил преживял много, а какво е преживял. Преживял е че станал популярен с един филм и първата му работа да смени жената, а децата на тази крехка възраст. Просто лигльо.

Отговори
12 3
всичко

всичко

15.01.2023 | 13:42

и ти да си под чехъл 7 години и ти ще се оплакваш

Отговори
0 4

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?