1553

Подлата Меган си го върна! Удари по Краля и Кейт

Подлата Меган в действие! Голям скандал се вдигна около книгата „Краят на играта“ на Омид Скоби, след като изданието в Нидерландия бе изтеглено от рафтовете на книжарниците. Причината беше споменаването на име от кралското семейство, свързано с расистки коментар какъв ще бъде цветът на кожата на първото дете на Меган и Хари.

За това херцозите на Съсекс разказаха в интервюто пред Опра Уинфри, но така и не споменаха името на техния близък. Все пак в изданието в Нидерландия присъства име. Все още не е ясно как то се е появило, като Скоби е сигурен, че дори в черновата име не е присъствало.

Една от версията е, че именно екипът на Меган Маркъл е разкрил самоличността на двама членове на кралското семейство, които са били изключително загрижени за цвета на кожата на сина на семейство Съсекс – Арчи, преди раждането му.

Трябва да се отбележи, че „расистите“, според изтегления от магазините тираж, са самият Чарлз III и Кейт Мидълтън. Източник на Express е убеден, че екипът на Меган е виновен за изтичането на информация: „Няма шанс Скоби по някакъв начин да се е сдобил с писмото, за което той твърди, че споменава кралските расисти. Има само едно място, откъдето можеше да го вземе. Трябва да е дошло директно от лагера на Меган.“, казват източници.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
до питанка  от хейтъри

до питанка от хейтъри

06.12.2023 | 08:32

Нещо ти хлопа дъската фен на кралски клюки и особи . Пак си избягал от лудницата и не си пиеш лекарствата . Загубеняк.

Отговори
2 0
Дреме ми

Дреме ми

06.12.2023 | 08:29

На патката за тези рептили.

Отговори
2 0
Питанка

Питанка

05.12.2023 | 23:57

Излиза, че наистина в кралското семейство е имало такъв разговор. Не се оспорва това. А защо някой е казал истината?! Сега това се оказало по-важно. Това говори лошо за кралския двор. Истината винаги излиза на яве - рано или късно. Не защитавам никого - просто това са неща, които изплуват и никой не ги отрича, а се сърдят едни - други, че истината цъфна. И естествено е, че Меган ще е огорчена от това.

Отговори
2 7
Дреме ми  до питанка

Дреме ми до питанка

06.12.2023 | 08:31

Я един маниак по рептили и кралски говн..а със синя кръв . Куку руку питанка пълна с течни лай..на хахХАХАХАХА ТЪ...ПАНАР.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?