Следвайте ни

Подла измама вгорчи живота на Милена Славова

viber icon

Нагла измама вгорчи живота на рокаджийката Милена Славова. В продължение на 2 години всеки месец от картата й са теглени суми, за което тя не е дала разрешение. Загубата към момента е на стойност 700 евро, разказва пред „Телеграф“ певицата.

През 2019 година Милена прави поръчка в сайта wiabashop.com. При подадената банкова сметка те се закачат към нея и стартират месечен абонамент, очевидно без той да включва ежемесечни известия, с които певицата да е наясно, че дърпат пари от картата й.

„Става въпрос за разплащателна сметка. Затова и не съм усетила. Свързах се с банката, но оттам получих отговор, че 24 месеца е голям период от време и има разпоредби, заради които парите ми няма да бъдат възстановени. Това нещо става без мое съгласие, без мое уведомление.  Влязох в сериозни разправии. Свързах се с адвокат. Той ми каза, че българските банки имат споразумение с европейските, тоест спазва техните правила, има шанс да получа парите си обратно. По прости сметки това са 700 евро. Не са много пари, но не са и малко. Особено когато е станало без мое знание. Кой знае колко още опарени има, не съм само аз“, коментира певицата.
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?