4232

Подкуп? Ето за какво плаща Алисия на снаха си... СНИМКИ

Красивата Ивет приела да стане рекламно лице на бранда срещу месечно възнаграждение от 2000 лева

Фолк певицата Алисия, която се изявява и като модна икона, нае на работа снахата Ивет Кочова, разкри Intrigi.bg. Годеницата на Валери Божинов-младши е фотомодел и от известно време насам работи за кандидат-свекърва си, като се снима с дрехите от модната марка на Алисия.

Красивата Ивет приела да стане рекламно лице на бранда срещу месечно възнаграждение от 2000 лева. Момичето получавало и премии за по-продължителни фотосесии. Работата била сладка – да снима дрехи на „Алис Евис“ веднъж в месеца, когато пристигне стоката от Китай, а през останалото време просто да е красива и добра годеница на сина й.

Hotarena

Ивет и синът на Валери Божинов се сгодиха миналата година, а в през декември отпразнуваха любовта си на Малдивите с мама Алисия и половинката й. Масрафа, разбира се, плати изпълнителката на „Сладка работа“, а малко след това наела на „служба“ избраницата на Валерко.

Hotarena

Всъщност Алисия нямала нужда от рекламно лице, тъй като вече има установени модели, с които работи. Певицата обаче искала снаха й сама да си докарва някой лев, за да не шушукат приятелките й, че Валерко я издържа. Сега вече шушукали, че Алисия я издържа.

Hotarena

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?