Следвайте ни

Подигравка: Стефан на Гала се върна в ефир за смешната заплата от...

viber icon

Мъжът  на Гала - Стефан Николов, пак успя да се намърда с изява на тв екран като част от екипа на телевизия „Българе”, където има собствено предаване с името „Без политика”.

Стефан ще е водещ за едночасово токшоу веднъж седмично, излъчвано с повторения, за което ще се разписва срещу 2000 лв., пише „Уикенд”. Заплатата му със сигурност ще се различава доста от тази, която получаваше в "На кафе", но явно за половинката на Гала е водещо да е на екран на всяка цена.

Гала винаги му е търсила публични изяви и сега също тя го е уредила с новата му работа, говори се упорито в медийното пространство. Вероятно пандемията от Ковид-19 се е отразила върху бизнеса му с мед. Преди 2 години той закупи 800 кошера, а плановете му бяха до 5 години да станат 3000. Шефът на тв „Българе” Христо Димитров и неговият ансамбъл неведнъж са били гости на жена му в „На кафе”. Преди 2 години  Димитров създаде телевизия, която е насочена към българския фолклор, традиции, история, дух и култура.

Стефан не само участваше във  „ВИП Брадър”, но доста време партнираше на Гала в „На кафе”. Първите дни Николов цъфна в ефира на Нова тв като неин ко-водещ и се чувстваше неловко и видимо притеснен. Впоследствие обаче притеснението му внезапно изчезна и той се почувства в свои води.

„Далеч не мисля, че станах за ко-водещ при Гала. Поканата дойде от страна на нейните продуценти. Някои казват, че Гала ме е набутала - аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която дойде 2 дни преди старта на предаването. Приех, защото обичам рискови предизвикателства, в които имам кратък срок за вземане на решения”, баламосваше за екранния си дебют преди 3 години зрителите Стефан, който рязко вдигна стандарта си на живот, след като се залюби с блондинката.

Присъствието му на малкия екран обаче разгневяваше почитателите на сутрешното предаване, които задръстваха с негативни коментари по негов адрес интернет форумите. Те се изнервяха от лошата артикулация на Стефан. Дразнеха се, че той се чувства като у дома си и се вихри рано сутрин, прекъсвайки водещата с нелепи коментари и забележки.

След свалянето му от ефир през 2018 г, ко водещи на Гала станаха панелистите Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда, които разведриха скучната атмосфера. Миналата есен Ева и Илиян отпаднаха от панела, а мястото им заеха синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. В екипа се включиха писателят Георги Блажев и актьорът Дарин Ангелов.

Добилият покрай Гала популярност Стефан не издържа дълго без тв изява и се намърда в „Българе”. Първият му гост в едночасото петъчно ток шоу бе Христо Димитров - хореограф и продуцент на ансамбъл „Българе” и председател на сдружение „Гражданска позиция”. Мъжът на Гала си бъбреше със собственика на телевизията на „ти”, демонстрирайки приятелската си близост с него.

Коментари (2)

стоян

стоян

08.04.2021 | 19:49

2000 лв смешна заплата ли е?За един час празни приказки.Обяснете това на хората,които работят за 5-600 лв.

Отговори
0 0
Kuro Torez

Kuro Torez

05.04.2021 | 17:00

Gala stava samo za dalboko garlo.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?