46

Подхлъзна ли я Гала? Гаф на Мария Бакалова в "На кафе" потресе зрителите

Гафове стават, но този раздразни феновете на актрисата

Един от най-дразнещите резултати от славата на българи в чужбина е да започнат да говорят неправилен български. През годините сме виждали много примери за това. Някои за два-три месеца развиват чужд акцент, други започват да говорят български с грешки, все едно не им роден език. Най-честото оправдание е, че вече „мислят на чужд език“ и затова използват странни словесни конструкции на майчиния си.

Най-успешната българска актриса в Холивуд Мария Бакалова също започна да бърка българския , но това май не е маниерничене, а просто от умора и изтощение. В послание към българските си почитатели в „На кафе“ по Нова телевизия тя заяви: „Надявам се да се видим често!“. Бакалова обаче бързо се усети и се поправи, че правилната дума е „скоро“, а не „често“.

Дали изгряващата звезда направи грешката от вълнение или от напрежение, или пък и тя е почнала да мисли на английски, не е много ясно. Факт е обаче, че Бакалова е с изключително натоварен и изтощителен график и напълно се е отдала на работата и на създаването на свой уникален имидж.

„Поработих тази година“, пошегува се Мария Бакалова, която участва в три филма, излезли през отиващата си година и има цели девет заглавия с нейно присъствие, които тепърва ще излизат. Тя се обърна към българските зрители от престижните награди за европейско кино в исландската столица Рейкявик. Бакалова призна, че не е успяла да види нищо от прочутия град или от природата на острова, просто защото няма време, а и в момента там се съмва малко след 11 часа.

Свежата холивудска звезда обаче не съжалява за изтощителния си график, защото той е запълнен с работа, на която всеки млад актьор по света би се зарадвал. „Ще почиваме, когато … остареем!“, заяви за българските си фенове Мария Бакалова, пише vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Голямата

Голямата

13.12.2022 | 10:39

Артистка няма що .

Отговори
5 1
Оффффф

Оффффф

13.12.2022 | 09:27

Много важна новина за някава си там незнайна .

Отговори
5 2
АБЕ офффльо

АБЕ офффльо

13.12.2022 | 11:29

Мара я знае цял свят , пък дали е успешна или не ,не ти влиза в работата,щото си един никому,неизвестен анонимен бай никой и ще си останеш такъв ,до края на мизерния си животец.......плюещ по успешните и можещите ,задавен в собствените си храчки....

Отговори
6 3
Тракия

Тракия

13.12.2022 | 09:26

И двете от гъ.з са раждани.

Отговори
6 4

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?