Следвайте ни

Подариха шоколадов ключ на дълголетието на кмета на Асеновград СНИМКИ

viber icon

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев чукна достолепните 60 вчера. Юбилярят бе затрупан с подаръци и поздравления още от сутринта от своите колеги и приятели в общината.

За да го изненадат, те украсили предварително кабинета му с балони и прозрачни конуси с цветя, наредили и множеството опаковани изненади.

На идване кметът на Асеновград бил посрещнат от неговите заместници, от директори на общински дирекции и други колеги. По-късно е поздравен и от цялата общинска администрация по отдели. Грудев не им останал длъжен и приготвил почерпка.

Сред подаръците за юбилея са 30-сантиметров шоколадов ключ на дълголетието, както и ловджийски нож - гравирани с „Честит юбилей 60 г.“. Ваучери за покупки на дрехи и парфюмерия, огромни кошници с цветя, вино и сладки изкушения, както и фигурка на бухал - символ на мъдрост и дълголетие, също се наредиха в списъка с изненади за рожденика. Кулминацията бе торта с римска свещ.

Военното формирование в Асеновград също почете юбилея на д-р Грудев с бутилка вино в специална метална поставка, наподобяваща щит. 

„Сърдечно благодаря на всички колеги от общинска администрация за изненадата по повод юбилейния ми рожден ден! Топлите послания и пожелания изпълниха душата ми с позитивизъм и ми създадоха незабравим спомен! Бъдете здрави и нека доброто Ви следва навсякъде!“, написа развълнувания Грудев в социалните мрежи.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?