1553

Подаръци за Рибите, Водолеите получават чудна оферта

Късмет през цялата седмица с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Очаква ви натоварен ден. Събитията, които ще се случват преди обяд, могат да повлияят на плановете ви, да ви принудят да отложите предварително планирани дейности и да се съсредоточите върху нещо съвсем различно. Но ако упорствате, ще постигнете отлични резултати.

ТЕЛЕЦ

Ако сте планирали нещо важно, започнете да го правите възможно най-рано. Особено благоприятна и ползотворна ще бъде първата половина на деня. С времето влиянието на положителните тенденции ще намалее и е възможно да стане по-трудно да се справите със задачите си.

БЛИЗНАЦИ

Без значение какво се случва около вас, вие ще трябва да запазите спокойствие и да използвате здравия си разум. Това е, което ще ви позволи да избегнете трудности и да предотвратите грешки, които биха били трудни за коригиране. Нови отношения ще се развиват бързо и това ще ви радва.

РАК

Очаква ви напрегнат ден. Ще трябва да мислите за няколко неща едновременно, а някои от вас ще трябва да поправят и грешки на другите. Това ще отнеме много време, така че изпълнението на собствените ви планове ще трябва да бъде отложено. Възможно е това да ви изнерви, затова се пазете от конфликти.

ЛЪВ

Опитайте се да се разсеете от работата си поне за малко, дори ако сте планирали много дейности за този ден. Починете си поне за кратко. Възможни са неочаквани срещи в следобедните часове. Някои от вас ще имат възможност да общуват с хора, които много са им липсвали.

ДЕВА

Денят ще е добър. Ако се съсредоточите върху най-важните неща сутринта, ще постигнете добри резултати. Няма да имате проблеми с комуникацията. Благодарение на професионализма си някои от представителите на знака ще успеят да се изкачат по кариерната стълбица.

ВЕЗНИ

Поставете си високи цели днес и не се задоволявайте с малко. Благодарение на вашата упоритост и решителност ще се справите с проблем, който доскоро е изглеждал неразрешим. Опитайте се да разчитате само на собствените си сили - малко вероятно е да получите помощ навреме.

СКОРПИОН

Денят ще донесе много емоции. Те ще бъдат свързани не толкова с някакви сериозни проблеми, колкото с начина по който приемате нещата. Не губете увереността си и се опитайте да прекарвате време с хора, които ви вдъхновяват, подкрепят и окуражават. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, чиято работа е свързана с общуване и изисква умение да намират начин да работят добре с различни хора. Вероятни са срещи, които ще открият нови професионални перспективи. По отношение на финансовите въпроси, бъдете по-внимателни.

КОЗИРОГ

Днес лесно ще се разбирате с околните. Струва си да се възползвате от това, за да проведете важни преговори и да общувате с онези, които искате да привлечете като съюзници. Възможни са необичайни срещи, както и полезни запознанства. Вечерта е добре да посветите на семейството си.

ВОДОЛЕЙ

Не изисквайте прекалено много от другите днес. Възможно е да не могат веднага да оценят вашите идеи и предложения. Ще бъде трудно да избегнете недоразумения, но във вашите сили е да предотвратите конфликти и да поддържате добри отношения с всички. Неочаквано посещение ще ви зарадва.

РИБИ

Началото на деня ще бъде приятно и спокойно. Ще е благоприятно за приключване на стари дела и решаване на някои текущи въпроси. Може да се заемете и с някои нови проекти. Късметът ще съпътства смелите ви начинания. Възможни са неочаквани подаръци и приятни изненади.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?