Следвайте ни

Под пари ще остане: Щерката на Глория напипа златна мина

viber icon

Дъщерята на фолк звездата Глория по всяка вероятност ще закърпи годината. Симона Загорова предвиди от рано новата коронакриза, която ще удари музикалния бранш, и предприе сериозна бизнес крачка. 

Симона, която е наследила не само красотата на майка си, но и нейния певчески талант, е решила да помисли за бъдещето си и за сигурен доход. 

Младата певица, която в началото на годината стана и майка, създаде своя музикална академия. 

"Време е за ново приключение! Това да направя музикална академия и да бъда преподавател по пеене е моя мечта от няколко години. След завършването на висшето си образование съм готова да започна и още един нов етап в кариерното си развитие и израстването ми като човек", обяви Загорова. 

"Заповядайте заедно да изучаваме техниките на певческото изкуство, актьорското майсторство и сценично изпълнение на високо ниво! Единственият път е нагоре", показа Симона всички желаещи. 

"Успех в новото начинание, Мони ! Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай. Бих добавила : Действай", насърчи я Глория в новото й занимание.

Междувременно Симона е една от малкото певици, които имаха силен сезон по морето с участия почти всяка вечер, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Магелан

Магелан

05.09.2021 | 17:02

Отвори бардака на повикване.Това за академията е сигнал че Мони започва да работи като заменя Мама Глория.Ученичката поема по пътя на учителката.

Отговори
1 1
Магелан

Магелан

05.09.2021 | 16:59

Сезона на ВИП бардака отвори.Мама Глория предава занаята си на Малката .Това за академията е сигнал че малката Мони е готова да се отзове на всяко повикване ако клиента е платежоспособен.Мама Глория е добра учителка.

Отговори
2 1
Геле

Геле

04.09.2021 | 12:58

Браво! Много добро решение, Мони! Желая ти успех!!!

Отговори
6 6
Пешо

Пешо

04.09.2021 | 06:24

Златотърсачки, но пачи Големи пачи

Отговори
10 2
Полента

Полента

03.09.2021 | 21:02

Стига с тези реклами на вип персони във Бългерия.Малко в повече идват дет са вика.

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?