2374

Под обстрел: Обвиниха Виктория Капитонова в кражба на 200 000 лв.

Откакто спечели първия сезон на „Ергенът“, Виктория Капитонова постоянно е под обстрел. Инфлуенсърката дори дълго време нямаше профил в Instagram, защото беше хакнат. Ето, че поредният удар по рускинята е факт. Тя бе обвинена в кражба на 200 000 лева и интелектуална собственост, пише iWoman.bg.

Мнозина знаят, че Капитонова припечелва от курсове за личностно развитие в социалните мрежи, както и мистериозни „ритуали за пари“. Обвинението в кражба идва от родна тиктокърка на име Станислава.

По думите на Станислава вече няколко момичета са се свързали с нея лично, за да разкажат как са станали жертви на "измама и краден курс". Ето какво казва Станислава:

"232 човека са се записали за стандарт услугата ѝ, която струва 500 лв. Нека ви кажа откъде идва този курс. Той идва от руската инфлуенсърка Марго Савчук, която е разработила оригиналния курс, който се нарича Instaboss. Разбратован е с много години с бившето ѝ гадже Дани и огромен екип от хора. Виктория няма капацитета да направи всичко това. Видях, че Виктория отново събира хора за своето четвърто издание за своя изцяло плагиатстван курс, но вероятно ще тараши хората за повече пари... заради инфлацията. Хора, ценете си парите и усилията. Вижте оригиналния курс на Марго, който се разработва с огромен екип от хора", разказва във видеото тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Виж

Виж

31.01.2023 | 11:29

Да учи Български и да гледа по мило конкуренцията ! !

Отговори
1 0
Viki

Viki

31.01.2023 | 11:26

Поведението на тази особа говореща лошо и злобно на български в ергенът не е за пример. Спечели с какво интриги, злоба и мазнене на по-глупавите!! На какво Може тя да Учи....срам за продукта ???

Отговори
2 0
Коя е тази

Коя е тази

31.01.2023 | 07:50

И нас кво ни интересува кво е спечелила или откраднала .

Отговори
1 0
Тази

Тази

31.01.2023 | 07:37

е гнусен, грозен, нагъл бобър.

Отговори
1 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?