Почернената Катрин Тасева: На 12 септември трябваше да съм булка, а сега Ники го няма!

Гимнастичката Катрин Тасева направи трогателни признания за любимия си мъж - бореца Николай Щерев, който издъхна на 15 юли т.г. след тежка битка с коронавируса.

Тя сподели, че е омъжила своя близка приятелка на 12 септември – датата, която двамата с Николай планирали за своята сватба. „На тази дата трябваше аз да съм булка, а се случи съвсем различно“, призна грацията ни в тв интервю.

 „Ние се разделихме още в началото на март, преди въобще да се случи всичко това с коронавирус, а по нашите си лични причини. Въпреки това продължихме много да се обичаме. Той беше много важна част от моя живот, все пак бяхме сгодени. Много ми помогна да се изградя като личност, да се науча какво е да живееш с мъж. Беше много грижовен човек. Раздаваше се за всеки. Беше истински мъжкар с голяма душа“, сподели Катрин. Тя допълни, че преди време дори планирали заедно да отидат на олимпиадата в Токио, макар Щерев да се отказа от борбата.

„От една страна е добре, че отмениха олимпиадата, за да може по-добре да се подготвим след това принудително прекъсване. От друга обаче отложи с една година пенсионирането ми“, заяви Тасева.

Тя е доволна, че остана в спорта, за да може догодина да участва и на европейското първенство, което ще се проведе във Варна и се надява да е пред публика.

„В изминалите няколко състезания от вътрешния календар играхме без публика и осъзнах колко много означава тя за нас. Изключително скучно е без нея“, допълни гимнастичката.

Тя сподели още, че е чула за първи път за COVID-19 още в началото на годината от свой познат, който се завърнал от Китай. „Тогава си казах, какво толкова – някакъв вирус. И въобще не подозирах до какво ще доведе цялото човечество“.

Тасева разкри, че от тежките моменти след смъртта на Николай и контузията, която е имала, я е измъкнала треньорката й Бранимира Маркова. „Не ме съжаляваше или да ме пести, хвърляше ме в тренировките, за да ме извади от лошите мисли“, разказа Катрин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
цирк

цирк

28.09.2020 | 20:39

Пукнал е от прекомерна употреба на анаболи, но са го написали covid, за да вземат докторята някой лев.

Отговори
3 2
007

007

28.09.2020 | 20:09

Мила Катрин., в живота всичко е късмет... Няма как да знаем това , което знае бог... Такива събития трябва да се приемат смирено....Не падай духом... Млада си , хубава си, живота продължава въпреки всичко....

Отговори
7 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?