71

Побеля от мъка: Венелин Петков се съсипа след раздялата с bTV и Николета СНИМКИ

51-годишният новинар вече направо не прилича на себе си, въпреки че винаги е бил младолик и достатъчно харизматичен

 

Раздялата с новините на bTV и раздялата с майката на двете си деца Николета Маданска съсипаха окончателно Венелин Петков, който иначе винаги е демонстрирал висок дух и самочувствие.

51-годишният новинар вече направо не прилича на себе си, въпреки че винаги е бил младолик и достатъчно харизматичен, за да не му дадат годините, на които реално е. От стрес побелели косата му, веждите и брадата. Това се случило, след като стана ясно, че двамата с Николета Маданска окончателно се разделят.

Спортната водеща напусна Петков още през миналото лято, но двамата близо половин година успяваха някак да запазят това в тайна. Блондинката си стегнала багажа и си тръгнала от къщата на бившия тв шеф в Бистрица заедно с двамата им синове, с които към момента живее при своите родители в близкото до София село Лозен.

Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, близки до разпадналата се светска двойка твърдят, че двамата са имали сериозни неразбирателства и търкания по отношение на отглеждането на наследниците им.

Припомняме, че първородният им син Йоан проплака през ноември 2020 г., а в края на 2021 г. се роди и братчето му Михаил. Преди появата на децата Венелин и Николета не сключиха брак, а сега ситуацията с родителските права върху синовете им не била никак розова.

В медийните среди се заговори, че двамата дори са стигнали до съдебни разпри, защото не могли да се разберат по мирен път. Покрай проблемите в личния си живот Петков побелял и отслабнал, но за сметка на каръка в любовта поне му вървяло в работата, пише News2.bg

След като бе уволнен от директорския пост в bTV, който сега е зает от неговия доскорошен приятел Антон Хекимян, Петков не премина в редиците на конкурентна телевизия, а се захвана с учителство. Той е преподавател в частно столично школо, където води часове по нестандартни дисциплини на ученици в начален етап на обучение. От началото на 2023 г. започна и втора работа, присъединявайки се към преподавателския състав на УНСС, където изнася лекции пред студентите в специалността "Мултимедийна журналистика" към катедра "Медии и обществени комуникации". Бившият новинар се води хоноруван преподавател, каквито са и редица бивши политици и фигури от обществения ни живот.

Николета Маданска пък все още е в майчинство и вероятно, след като то изтече, отново ще се върне в спортната емисия на bTV. Посветила се е изцяло на двете си деца и не показва с нищо, че Петков ѝ липсва, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Кума Лиса

Кума Лиса

26.08.2023 | 15:12

Надут пуяк! Всички заралии сме такива!Все ми е тая как се чувства той!

Отговори
0 0
Щеръо

Щеръо

23.08.2023 | 12:16

За БТВ няма да побелея , ама за Николета ще ме е яд . Яко парче си е тя .

Отговори
0 0
Пеню прасето

Пеню прасето

22.08.2023 | 22:48

Лъжа ли казвам,, развратнико,, 15 годишен,, боклук,,!?

Отговори
1 0
Баба шефка на районния съд

Баба шефка на районния съд

22.08.2023 | 21:34

Прилича на дядо си, палача на Старозагорската интелигенция, подписал 133 смъртни присъди. Нормално е Божието възмездие да го застигне.Такова престъпление гори 9 поколения.

Отговори
4 0
Кума Лиса

Кума Лиса

26.08.2023 | 15:09

Така ли,не знаех това!? Кажете нещо повече по въпроса моля!

Отговори
0 0
Дърта слугиньо

Дърта слугиньо

22.08.2023 | 15:53

Искаше отново да не пускаш истината, за кво ми е Венелин, когато вече е стар!

Отговори
3 1
Аууу!

Аууу!

22.08.2023 | 15:52

Сети са, че е пред пенсия, такива,, мъже,, и,, жени,, са ,, изкукуригали, съсипват си младия живот, с една дума,, слепи,, да пази бог!

Отговори
3 2
Пишете

Пишете

22.08.2023 | 15:15

Кога ще му побелее и задника ТОГАВА ЩЕ Е ПО ИНТЕРЕСНО.

Отговори
7 1
Ауууууу

Ауууууу

22.08.2023 | 13:52

Нима и нас кво ни грее тоя .да ходи на фризьор и няма да има бяло коси.

Отговори
9 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?