4232

Победителят в Игри на волята хвърли бомба: Разкри всичко за красавицата Денислава

Иван Рълев е големият победител в петия сезон на "Игри на волята"

Станахме свидетели на доста емоционален финал, а победата на зъботехника предизвика жестока дискусия в социалните мрежи. 

Той пък от своя страна хвърли страшна интимна бомба, която никой не очакваше. В сутрешния блок на NOVA каза цялата истина за отношенията си с Денислава, кога са започнали и защо са се скарали. 

"В момента нямам човек до себе си. Фокусиран съм върху работата и моя бизнес. В момента не смятам, че е времето да имам сериозни отношения с някого, защото няма да бъдат пълноценни и няма да дам това, което мога. 

"С Денислава имахме кратка връзка веднага след края на "Игри на волята", вероятно повлияни от емоциите покрай предаването. Но за кратко. Приключиха любовните отношения, но си останахме приятели, не таим лоши чувства. Просто не сме един за друг",

откровен е Рълев. 

По този начин той отхвърли твърденията не само, че не е с Денислава, но също така и че не се е събрал с бившата си приятелка Йоана, с която имаха доста емоционална среща в един от последните епизоди на шоуто. 

"Победата в "Игри на волята" е най-голямото ми постижение. Три месеца глад и мизерия, успя да устискам и да се справя. Това беше моята цел и съм горд, че повярвах в себе си. Вярвах, че ще съм победител. Трябва много да вярваш, че можеш да го направиш. Психиката също е важна, защото можеш да рухнеш точно в най-важния момент. 

Народните танци също ми помогнаха. И даже след финала се чух с моя ръководител по танци, за да му благодаря. Бил съм 14 години там и са ме възпитали много добре, научили са ме на дисциплина. народните танци са изключително тежък спорт, защото в продължение на два часа не спираш да тропаш", категоричен е Рълев, пише showblitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
ами,

ами,

03.12.2023 | 14:11

"И най-умният си е малко прост",та и Рълев така.Толкова заслепен от стрина Виолета та не е усетил как му е пробутала дъщеря си.И двете са златотърсачки с ужасни характери, да не са ти в къщата.Но Ването както каза,че след Игрите най-близки са му Мартин и Ревльо Мудев та затвърждава,че и "И най-умният си е малко прост".Добре си изигра битките,наистина никого не обиди или злепостави,но е болезнено амбициозен и злопаметен.Дано това не му пречи в живота и далеч от такива като Денислава.И все как Момчи е №1 този сезон въпреки всички спънки които му направи продукцията.

Отговори
3 0
Хейт

Хейт

02.12.2023 | 20:40

Най после свърши ,че ми писна рда правя забележки на един съсед , недочува и като го пусне това до дупка , все едно съм в неговия хол.

Отговори
3 0
Ваня

Ваня

02.12.2023 | 18:18

Поздравления за волята,уменията и силния характер. А злобата, завистта и омразата са трудно лечими болести за съжаление.

Отговори
4 3
Зрител

Зрител

02.12.2023 | 17:19

Ралев, доста си глупав. И много наивен.

Отговори
9 3
kokk

kokk

02.12.2023 | 16:46

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България[].----- http://gg.gg/ketox

Отговори
1 4
Щон

Щон

02.12.2023 | 15:15

Рълев трябваше да клати и Виолета дъртата кофталамба така мишмаша щеше да бъде пълен

Отговори
10 4
Този

Този

02.12.2023 | 13:24

Да вземи да си изпили тоя клюн ,че е грозен, не че и другите участници в тази пародия са хубави. За зрителите няма да говоря.

Отговори
5 8
А ние

А ние

02.12.2023 | 13:23

Също се подиграваме на безгръбначните който гледат това ла..йно по телевизията .

Отговори
4 6
А ние

А ние

02.12.2023 | 13:22

Пък крещях е от радост,че поредната помия за прасета свърши.

Отговори
7 7

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?