49
Следвайте ни

Победителката от "Маскираният певец" призна за жестока драма в живота си

viber icon

Певицата с красив глас Виктория Георгиева е големият финалист в сезон 3 на "Маскираният певец". Тя се криеше зад маската на Госпожицата и макар да се възхищаваха на изпълненията ѝ, до последно успя да обърка и жури, и зрители.

"Не го очаквах. По последно си казвах - дано да съм аз, но когато се случи наистина, беше неописуемо. Победих без нито една загуба и наистина съм много щастлива. Имах ясно изградена стратегия за подбора на песните. В началото ми беше малко трудно, после започнах да свиквам с Госпожицата", призна пред Мон Дьо младата изпълнителка, която ни представи и на "Евровизия".

"В началото майка ми се усъмни. Приятелите ми също. Беше ми много забавно да гледам и да ги слушам, и само да се усмихвам. Подпитваха ме постоянно, аз се правех на луда, но в един момент им казах, за да ги зарадвам - да си чакат с нетърпение съботата. Бях казала и на сестра ми, която живее в Норвегия и иначе можеше и да не го гледа. А татко е плакал на последните ми изпълнения, така ми каза. Той е по-мълчалив, но преживява всичко много силно", добавя още с неприкрито вълнение Виктория.

За нея 2020 е може би една от най-лошите години, защото баща й се разболява от нелечима болест. След големия триумф в "Евровизия" се случва така, че преживява огромно разочарование и от свои дългогодишни приятели, които просто й обръщат гръб.

"Татко се влошава, за жалост, не е добре, но надеждата умира последна. Надяваме се на някакво чудо. Решили сме да пробваме и в чужбина, да знаем, че сме опитали всичко, може и да помогне. Надявам се", с болка признава младата певица.

"Доста хора ме изоставиха след "Евровизия". Беше трудно за преживяване. После и болестта на баща ми... 2020 е най-гадната година в живота ми, надявам се 2021 да е по-щастлива. Пожелавам си здраве и спокойствие. Бая си понесох, сигурно може и още, но не искам повече", добави още с много болка Вики, която вече е готова и с важните равносметки за живота си дотук.

"Знам къде съм тръгнала, какво съм направила, къде са ми грешките... Не вярвах, че приятели от дълги години ще ме оставят, мислех, че е по-логично това да направят хора, които познавав от два месеца, например. Но не е така. Сега бих им казала само да са живи и здрави, и да погледнат първо себе си, преди да обвиняват другите. Всичко, което правя, има смисъл. А победата от "Маскираният певец" приемам като подарък за Коледа. Това ме стопли много", пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?