71

По ръба на резила: Криско жестоко стресна феновете си! Какво се случва? ВИДЕО

Кадрите ще ви стреснат първоначално, после може и да ви разсмеят, но така със сигурност не сте виждали рап изпълнителя

 

Какво ли не правят родните популярни личности, за да се задържат в тренда, както се казва - дори и да се движат по ръба на резила. Поредното потвърждение за това идва от Криско, но ви предупреждаваме, че кадрите ще ви стреснат първоначално.

После може и да ви разсмеят, но така със сигурност не сте виждали рап изпълнителя. Лентата, качено в профила му в социалните мрежи, вече предизвиква реакции и вълнения сред последователите му.

Видеото е от новата му песен "Тука тука", която вече се върти в You Tube, а препратката в нея яростно напомня за предстоящото ново риалити шоу "Островът на 100-те гривни", чийто снимки текат именно сега - из джунглата на Филипините.

Причудливият вид на Криско пък предизвика, вероятно и за негова изненада, доста любопитни реакции.

"Най-накрая без чалга и онези чалгарски извивания. Вече омръзва на хората едно и също! Браво! Прилича ми на старите песни на Криско, като "шапка ти свалям", "лош или добър" и "дали това любов е". Трябва нещо различно от чалга на музикалната сцена в България!", гласи една от реакциите под видеото.

През лятото Криско планира няколко концерта на морето, които ще бъдат като подготовка за големия коцерт на 1 март 2025 г., пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?