1939

По примера на Виктор: Aлександра от „Ергенът” най-после има гадже

Александра Гърдева, която стана известна като една от най-мразените от другите участнички в шоуто „Ергенът”, най-накрая срещна любовта. Психоложката не успя да изгради връзка с Виктор Стоянов, но все пак си е намерила гадже. Наскоро тя е била с новия си приятел в Истанбул на почивка.

Гърдева споделила пред свои близка, че връзката й все още била много прясна, но пък определено се чувствала щастлива и спокойна с въпросния мъж, пише hotarena.net. Дали обаче отношенията им ще станат сериозни, предстои да разберем. Засега Александра не искала да го представя официално, а изчаквала да види как ще се развият отношенията им.

Усмихнатата брюнетка извлече много позитиви от изявите си в „Ергенът”, но с Виктор Стоянов в крайна сметка поеха по различни пътища. С днешна дата фитнес гуруто излиза с 25-годишната Мария Тарашманова и твърди, че „обича силно”. Психоложката пък умело се възползва от внезапно връхлетялата я слава – тя натрупа 120 000 последователи в инстаграм, вдигна си хонорара и сега профилът й е предимно с рекламна насоченост. Александра си купи и нов апартамент, който все още ремонтира.

Гърдева вече е на 34 години, затова се надявала с настоящия си приятел най-сетне да се задоми, а защо не и да създаде дете. След много любовни несполуки в миналото, тя силно копнеела за семейство.

Заради несполучливите си връзки в миналото, Гърдева започнала сеанси при психотерапевт и толкова се увлякла на тази тема, че записала да учи психология. Сега тя е готова да помага и на други хора да преодоляват емоционалните си травми.

Брюнетката изобщо не съжалява за участието си в „Ергенът”. Тя насърчава всички мераклийки за слава и любов да се запишат за новия сезон на шоуто.  В момента още се набират дами за предаването и текат кастинги, но името на новия ерген вече е ясно – това е пианистът Евгени Генчев. Виртуозният музикант е на 33 години, популярен е най-вече в чужбина. За личния му живот не се знае много, но явно е отворен за авантюри. Снимките на формата ще започнат през есента.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
ТазиСелскаТрътка

ТазиСелскаТрътка

15.08.2022 | 18:30

Бас държа,че и преди е била дупена,че и гълтала .

Отговори
1 1
Лорд Бацил

Лорд Бацил

15.08.2022 | 13:08

Друго си е да си бил в някакво шоу ,по лесно се хващат балъци . Аз бях в ергенът цялата страна ме знае ,ще бъдеш известен с мен и балъка се хваща на въдицата .

Отговори
3 0
Принц Злобарчо

Принц Злобарчо

15.08.2022 | 10:07

Почва новия сезон и тормоз със сведения за бившите участнички. Тези вече не са никакви 1 сезон свърши чакаме новите празноглави кукли търсещи слава и известност .

Отговори
3 0
777

777

14.08.2022 | 20:43

Тази новина е от изключителна важност за развитието на страната и образованието на учениците

Отговори
5 0
Тв критик

Тв критик

14.08.2022 | 19:25

Поредната кифла известна от задръстено шоу.

Отговори
5 0
ГОСТ

ГОСТ

14.08.2022 | 18:46

дано бъдат ЩАСТЛИВИ ОБИЧНИ

Отговори
2 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?