Следвайте ни

По пътя на Зуека: Емигрира още един известен българин СНИМКА

viber icon

Още един известен българин тръгна по пътя на Зуека. Мис България 2012 Габриела Василева обмисля да емигрира.

Решението си хубавицата взима, след като преди няколко дни преживява неприятна ситуация на пътя и разочарованието от държавата ни минава критичната си точка. Габриела има спречкване с шофьор, който й се нахвърля след маневра. Въпреки опитите на миската да потуши мирно скандала, това не се случва. Никой не оказва помощ на Василева в напечената ситуация.

"Случи ми се нещо, което бях гледала само по новините. Няма да качвам снимки и да влизам в подробности. Агресията по пътищата е нещо толкова гнусно и показващо безмозъчността на някакви нищожества, наричащи се мъже. Не е мъжко и не си много силен, когато се правиш на голям мъж пред по-слаби от теб. Не знам има ли, няма ли такава държава, има ли, няма ли Бойко, Слави, Мая и сие, ама никой няма как да оправи нещо гнило отвътре. И въпреки коронавируса пак терминал 2 на летище София ми изглежда много по-добрата алтернатива!", заяви емоционално Василева.

Миската е голяма почитателка на живота в Италия и признава, че тази държава никога няма да й омръзне. Затова най-вероятно новият адрес на Василева да се окаже именно на Ботуша.

Габриела се разочаровала и от това, което вижда в социалните мрежи, и затова ограничила тяхното използване. Въпреки това една нейна публикация през последната седмица предизвиква сериозна полемика и миската отнесе солидна доза нападки.

"Като ме видите с кучето ми Мортимър, не цвилете, не викайте, не скачайте и най-вече не го пипайте. Да знаете от мен, че показва възпитание и култура, когато първо попитате: "Може ли да погаля кучето?". Научете и децата си на това нещо. Елементарно е. Все пак аз не съм тръгнала да крещя (пък било и от кеф) срещу децата ви, не ги стискам за главата и не ги мачкам. Не ми е приятно, не мисля и че на тези от вас с деца би им. Не желая да ме разбирате какво, как и защо, казвам го. Замислете се вие възпитали ли сте децата си на правилно отношение към животните", избухна със силни думи в социалните мрежи Василева. 

Майки мигновено я нападнаха, че изпада в крайности и говори глупости, което миската не прие никак добре. Родителки заявиха, че това са нормални реакции от деца и няма нищо лошо. Обвиниха я и, че е прекалено злобна, пише България Днес.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (31)

Хахаха

Хахаха

10.09.2021 | 17:07

Тая разглезена известна българка бас ловя, че се е гаврила с чувствата на много мъже, но сега се обидила виж ти. И кога ще правиш деца госпожо, ще чакаш внучета от кученцето като остарееш ли

Отговори
1 1
Асан

Асан

10.09.2021 | 13:02

Kurvi zbogom

Отговори
2 0
Гай Баню

Гай Баню

10.09.2021 | 09:24

Всички убитаци и муртви да се махат. България е за силните!

Отговори
2 0
Цеку

Цеку

08.09.2021 | 16:23

Тва журнализЪма е тежко заболяване към днешна дата. Ако не измисляш простотии не си успешен. Толкова си могат

Отговори
8 1
Алито от София

Алито от София

08.09.2021 | 15:21

Аре пък сега и тази кифла, кой знае какво е казала на човека и се е направила на интересна, щом не е яла бой кво иска, кучето и към терминал 2,те хората премитат за такива като нея, чао и да поздравиш зуека

Отговори
11 6
Някой

Някой

08.09.2021 | 15:06

Айде сега да видим, известен българин емигрирал! Първо не знам на кой и с какво е известна тази жена и второ, пише че емигрирал, а след това обмисляла да емигрира. Сега от Марица вземете и решете какви небивалици пишете. Пък и да ви кажа то е нейно прави да емигрира, да спи ли каквото и се иска, няма нужда да занимавате всички с това, ама нали някой трябва да чете глупости, пишете и слагате на Зуека името в заглавията си!

Отговори
19 0
Мария

Мария

08.09.2021 | 14:29

Ами то, от коментарите, си личи какво "възпитание" се шири в държавата ни. Въпросната дама, макар и неизвестна за мен, донякъде е права. Само ще я посъветвам да не гледа кучета, а да си роди дечица и да се опита да ги възпитава в тези времена, независимо дали на запад или у нас.

Отговори
18 7
Дедо

Дедо

08.09.2021 | 11:53

Тази пък каква е май се прави на известна и интересна .

Отговори
10 2
Някой

Някой

08.09.2021 | 05:26

Право е момичето, тука наистина липсват и култура и възпитание! Вместо да се поучат, започват да оплюват и въпроса е решен! На вън има закон, който забранява да докосваш дете (да погалиш)! Това, че някой е решил да смени местожителство си няма нищо лошо, по лошото е какво правим ние и как възпитаваме децата си тука!

Отговори
44 3
Биби

Биби

07.09.2021 | 22:30

Така е ....децата отгледани по кафенетата се стъписват от животните.. Да се замислят майките им...мързи ги да ги гледат както трябва.!

Отговори
57 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?