Следвайте ни

По любимата стая ще ви познаят ТЕСТ

viber icon

Психолозите понякога използват дома, в който живеем, за да погледнат по-дълбоко в състоянието на психиката ни. С този забавен тест специалистите ще ни опознаят по-добре. Разгледайте внимателно приложената картинка и си изберете стаята, която най-много ви допада.

 

Стая 1:Избрал/а си покрива, където има и място за забавление. Това показва, че си човек, който обича да гледа отвисоко. Преценяваш хората обективно, сякаш виждаш нещата по-добре от останалите. Саксията с това голямо цвете е знак, че обичаш екзотиката. Басейнът показва, че обичаш забавленията повече от кариерата. 

Стая 2:Първият акцент в твоята стая е часовникът, което показва, че си точен и на теб може да се разчита. Обичаш да разсъждаваш върху нещата от живота, но понякога го правиш повече от необходимото. Трудно се решаваш на кардинални действия. 

Стая 3: Фокусираш се върху банята. Имаш нужда от освежаване. Трябва да се освободиш от някои мисли, които те карат да се страхуваш за бъдещето си. Малко несигурен си в момента, но си готов на промени. Обичаш да се грижиш за себе си, държиш да изглеждаш добре. Опитваш се да избягаш от многото хора и да останеш насаме със себе си.

Стая 4: Гледаш към уютната спалня. Ти си стабилен в този етап от живота си. Намерил си любовта, а ако случайно не си - тя чука на вратата ти. Обичаш да се грижиш за някого. Държиш на морала и ценностите. Искрен човек си, добър приятел.

Стая 5: Най-голямата стая с най-много предмети в нея. Този избор показва, че си широко скроен човек. Винаги търсиш максимума, а ако не го получаваш - си тръгваш. Креслото показва, че на този етап от живота си се чувстваш удобно и няма да променяш нищо. На масата има пепелник с цигара, а това означава, че имаш един проблем за решаване.

Стая 6: Ти си избра кухнята. Това показва, първо, загриженост за близките хора, а след това и че ти самият имаш апетит към живота. Сега си в етап на промени - нещо се готви в твоята фурна. Какво ще е то, зависи изцяло от теб.

Стая 7: Избутал си лошите мисли в килера и сега очакваш да ти се случат онези хубави неща, за които мечтаеш. Имаш обаче да изкачваш стълба. В кариерата ще имаш успех. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?