46

По-красива отвсякога: Райна избяга на чудно място и грейна

Пилето на попфолка последните години може и да не успява да се влюби в мъж за дълго, но със сигурност е развила голяма любов към пътешествията. Красавицата не спира да обикаля целия свят и да радва феновете си с приказни фотоси.

Този път Райна избра Алпите, за да изживее истинска зимна приказка. Певицата е решила да не бяга на топло, като повечето звезди по това време на годината, а отскочи до Швейцария. Брюнетката си подари няколко дни край Женевското езеро, което има славата на едно от най-скъпите места на света.

Феновете ѝ веднага се захласнаха по красотата на Райна, която не отстъпва на природната забележителност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бечо

Бечо

15.12.2022 | 05:08

Целувам и ръка и през Новата година да бъде все така.!!!

Отговори
1 0
Интелигентен Иван Илиев

Интелигентен Иван Илиев

14.12.2022 | 09:45

Красива ,......?!!?..... ама проста! Страдаща от Нарцисизъм. До сега трябваше да роди поне ЧЕТИРИ красиииииииииВи дечица - кукли и принцеси. А, тя си разхищава парите по глупави и абсолютно безсмислени брисания( обикаля -- губеща си времето) по света. Тя като че ли не знае( проста е), че трябва да си вдига краката ,поне два пъти дневно, в леглото. А, тя е почти ДЕВСТВЕНА.

Отговори
1 15
Кибаров

Кибаров

13.12.2022 | 19:31

Не си губи времето пиле намери си един бик и си народи деца много деца защото ЕГН то не прощава няма да разбереш как ще ти вкисне и пресъхне минджата и тогава язък за тази неземна красота

Отговори
12 11

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?