46

По-красива ли стана? Участничка в "Ергенът" с корекции след шоуто СНИМКА

Пълна промяна претърпя след предаването "Ергенът“ хубавата Деница. Тя се доказа като една от най-подходящите претендентки за сърцето на Виктор Стоянов. Дамата е на 34, но е доста самостоятелна, доста скромна и добре професионално развита.Работата ѝ като мениджър в АЕЦ Козлодуй определено ѝ носи доста добри доходи – неведнъж е пускала снимки от къщата си, която е доста луксозна. По време на участието си тя сподели, че вече е време да намери мъжа на мечтите си и точно затова е влязла в предаването.

За жалост Виктор Стоянов предпочете Виктория Капитонова и Дениз Хайрула. След излизането си обаче Деница явно е попила от младежкия дух на другите участнички, защото се показа в няколко телевизионни предавания много променена. Явно е решила, че корекциите по лицето ѝ са ключът към истинската любов, пише vbox7.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Олеее

Олеее

16.06.2022 | 17:12

Тая кога е била хубава ?!? Нещо сте се объркали ! И корекции да прави от 40 на 20 няма как да стане

Отговори
11 1
Дени

Дени

17.06.2022 | 08:08

Напротив,Деница е симпатична жена,много добре сложена,преуспяла,и самостоятелна жена.И повярвай ми,но може да се преобрази от 40 на 20,но не мисля,че има нужда.За мен тя беше най подходящата за Виктор.Деница,ти си страхотна жена,пожелавам ти много щастие и късмет!

Отговори
3 3
Мари

Мари

17.06.2022 | 08:13

От всичките квачки вътре,тя беше най умната интелигентна и здържана в изказа си.Знаеше къде какво точно да каже.На това казваме,интелигентност с примереност.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?