Следвайте ни

Пловдивски дует разтърси мрежата с послание ВИДЕО

viber icon

Пловдивчаните от култовото дуо „Двамата“ трогнаха социалните мрежи с прочувствено послание в новата си песен.

„Понякога, когато си изправен пред житейски изпитания, както са сега хората в целия свят, осъзнаваш, че има едно единствено важно нещо и това са най-близките ни хора“, обясняват Марто и Владо. 

„В забързаното си ежедневие, често затрупани в битовизми, забравяме да показваме любовта си, а обичаните хора се превръщат в даденост. Тази песен дойде, за да напомни на нас и всички, които ще се припознаят, че фокусът винаги трябва да бъде във взаимоотношенията между хората. Нека оценяваме всичко, което имаме навреме, за да не съжаляваме един ден, че се е изплъзнало между пръстите ни. Отговорът, на всички трудни въпроси, които си задаваме ежедневно, всъщност е много прост – любов!“, допълват още момчетата.

Парчето е акустична версия на дебютната песен на Двамата "Просто любов", с която изгряха в националния ефир през 2016-та година. От 2015-та работят екипно с композитора Цветан Николаев и китариста Ричард Мантарлиев от Respect Records. 

За двамата музиката е кауза. "Смятаме, че е важно да има творци, които правят изкуство заради самото изкуство. Това е нашето наследство за тези след нас. Ние не печелим дивиденти от музиката си, печелим бъдеще!", завършват „Двамата“.

Вероника Фетова

Вероника Фетова

Редактор - marica.bg

Вероника Фетфова е завършила „Масови комуникации - Журналистика” в Нов Български Университет - София. От май 2019 г. е част от екипа на „Марица“.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?