Следвайте ни

Пловдивската връзка в сериала: Краси Гешева даде старт на All Inclusive

viber icon

Пловдивската гордост Краси Гешева изненада зрителите с появата си в първия епизод на хитовата комедия по Нова - All Inclusive, в който се включи и певецът Криско.

Младата артистична психоложка това лято се отдаде на бранда си “Мис Велинград” в СПА столицата на Балканите. По същото време там бяха и снимките на сериала, който вече забавлява зрителите всеки петък.

Още в първите минути на първия епизод утвърдената на модната сцена Гешева се появява  като асистентка на съдията. Как се развива образът й обаче, ще се научи в следващите епизоди.

“Все пак съм с актьорско образование и макар психологическите и модните ми проекти да са на дневен ред, актьорските изяви са ми на сърце също. Целият екип на “All Inclusive” е съставен от изключителни професионалисти. Щастлива съм, че в България, въпреки сложната ситуация, има хора, които да реализират нещо толкова стойностно, което да радва зрителите, заяви за "Марица" Краси Гешева.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?