1553

Пловдивска миска се вихри на бяло парти

Пловдивчанката Виктория Лазарова, която притежава короните за "Мис Гранд България" и "Мис Родопи", блесна на партито на Академията за мода в столицата.  То премина под мотото "Нека да е бяло", което наложи и съответния дрескод.

Шефът на академията проф. Любомир Стойков обясни, че бялото изобщо не е само за лятото и даде пример с Коко Шанел, която не се е разделяла с любимия цвят през цялата година. Виктория се появи с ​красива рокля, за което заслужи похвали от останалите участници.

Всички аплодираха няколко тематични тоалета на носителите на „Златна игла“ - Албена Александрова, Радослава Лазарова Радостина Илиева и Аксел Харди, както и хрумванията на няколко млади дизайнери.

Събитието гъмжеше от знаменитости от всевъзможни области - от изкуството и артистичния свят до бизнеса. Сред най-ухажваните събеседници бяха проф. Ефрем Ефремов, Христо Дурчев, Павел Цветков, Максим Бехар и Капка Амзина. 

Мнозина се възползваха от възможността да получат личен автограф от проф. Любомир Стойков върху емблематичните му книги за модата. Не липсваха и чужденци, като присъстваха гости от САЩ, Франция, Италия, Гърция и даже Коста Рика.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?