Следвайте ни

Пловдивчанка чака приз от "Мисис Дама на годината"

viber icon

Гръцко манастирско вино от 1550 година ще пият гостите на "Мисис Дама на ​годината" тази вечер.  Конкурсът ще се проведе в столичен хотел. Сред призьорките е и пловдивчанката Велина Евтимова, която работи в местна козметична компания. В 11 категории ще бъдат раздадени статуетки, които са изработени в Австрия, заяви пред "Марица" организаторът на конкурса Меги Савова. 

Наградите "Мисис Дама на годината" се връчват от 2009 г. „Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места, признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото“, заяви Савова.

Наградата "Мисис Дама на годината" обикновено се връчва в началото на пролетта - през март, но заради мерките срещу COVID-19 конкурсът бе изместен.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?