Следвайте ни

Плевнелиев брои космическа такса за школото на доведената си щерка

viber icon

Доведената щерка на президента Росен Плевнелиев Йоанна учи в елитно частно езиково училище.  За разлика от доведените си братя, артистичното хлапе нямало никакъв интерес към точните науки. Плевнелиев бил убеден, че там Йоанна ще получи най-качественото образование, затова щедро развързал кесията за годишната такса от 22 000 лв. С допълнителните занимания, храна и транспорт до училището, сумата набъбвала до 30 000 лв. годишно, пише уикенд.

Йоанна е вече в трети клас. „Купихме нов комплект учебници. Дъщеря ми ходи с униформа. Разбира се, купуваме по-голям размер. Държа на униформата и смятам, че това е някакъв вид дисциплина. По този начин децата се научават, че не трябва да парадират каква марка дрехи имат и от какво семейство са. За мен униформата е начин на възпитание. Скоро ми предстои ходене на родителска среща”, разкри Деси.

Цяло лято Плевнелиев и неговата съпруга № 3 прекарали на морето. Заедно с неговите двама сина Асен и Павел, нейната дъщеря Йоанна и общото им дете – почти 2-годишният Йоан, те отмаряли и на родното Черноморие, и на гръцкия остров Халкидики.

В малкото курортно селище Уронуполи бившият държавен глава имаше замък от 1200 кв.м застроена площ и 7 декара двор. След развода си със съпруга №2 Юлияна Плевнелиева и преди брака си с Деси Банова, той предвидливо прехвърли тузарския имот в райското кътче на името на двамата си синове. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Трафик

Трафик

23.09.2020 | 01:14

Ами тя деса за това е с теб бе шмульоооо Деса само мангизи са й в очите... Горкия и той се има за нещо като мъж... Банкоматче смешно си... Тя ако е тъпа като майка си... Само бат Бойко ша ви рече как са налива акъл...

Отговори
0 0
Ако

Ако

19.09.2020 | 22:16

В село Плевня не е ли бил ?

Отговори
2 0
Ковидчо:

Ковидчо:

19.09.2020 | 21:40

А аз се чудя `що ме бОли...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?