Платили 25 бона за титлата на скандалната Мис България

За короната на новата Мис България Тамара Георгиева бил платен рушвет от 25 000 лева.

Бляскавата церемония в „Рейнбоу плаза”, която събра 20 участнички от страната, се превърна в арена на суетата на 20 ноември.  Възмутителното е, че  никой от професионално жури, в което се включиха и 5 бивши носителки на короната - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова, модният ас проф. Любомир Стойков, шоуменът Иво Танев и политичката-диетолог Петя Раева не е гласувал за Тамара Георгиева, станало ясно след репортерско проучване на „Уикенд”.

Иво Танев разкри, че не е гласувал за миската, защото фаворитката му била друго момиче. Петя Раева също призна, че не е гласувала за Тамара и е озадачена от избора й. Самите бивши носителки на титлата масово са дали вота си за чаровната бургазлийка Йовита, но мнението им очевидно не е било зачетено от организаторите.

Момичето от Бургас е била първа във всички листове при гласуването, свидетелства и един от фотографите на конкурса Георги Божиков. За съжаление, той не е снимал листата с имената и оценките от етични съображения, за което съжалява.

Въпреки това модната дизайнерката убедително спечелила първото място, а за нейни подгласнички са бяха обявени бургазлийката Йовита Георгиева, която се занимава със спортни танци, и студентката по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Журито на „Мис България 2017” е било изправено пред ситуацията да избира фиктивно красавица, без да подозира, че нещата се наредени, а победителката - известна още преди шоуто. Самата Ирина Папазова се е въздържала от коментари с уговорката, че е уморена и има нужда от почивка, пише изданието.

Според него основна роля за избирането на Тамара за Мис България 2017 играе нейната кандидат-свекърва – родопчанката Катя Роуз, която също е носител на титла за хубавици.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?